• Ново
Bluetooth Слушалка с шейным ръб 100 часа възпроизвеждане, Bluetooth-слушалки с шейным ръб, Вграден микрофон с шумопотискане IPX7, Водоустойчив Шийни слушалки за Android, iPhone, подхо?
zoom_in

Bluetooth Слушалка с шейным ръб 100 часа възпроизвеждане, Bluetooth-слушалки с шейным ръб, Вграден микрофон с шумопотискане IPX7, Водоустойчив Шийни слушалки за Android, iPhone, подходяща за по-спортно шофиране, каране

BGN 11.49

Брой продукти
check Налично

Шиен джанти слушалки Bluetooth използва 14-мм драйвер, с меки бас и чисти високи честотиТой може да работи 100 часа при пълно зареждане и 360 дни в режим на готовност.Носенето на слушалки за лесно възпроизвеждане на музика или audiobook по време на сън може да блокира външния шум и ви помогне да спите по-добре.Неговата водоустойчивост IPX5 ви позволява да се насладите на джогинг, каране на велосипед, управление на моторно превозно средство и други видове спортове на открито. ★★★★★ 【ЦЕЛ ОБСЛУЖВАНЕ на】 Слушалки EEAABBR bluetooth с шейным каишка се стремят да създават продукти, които отговарят на вас. Те са напълно заредени в продължение на 100 часа непрекъснато слушане.Ефективно разстояние 33-50 фута.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.0, което още повече подобрява предаването на данни и стабилност на връзката. ★★★★★ 【BLUETOOTH 5. ★★★★★ 【Широко съвместими / водоустойчив】 шийни Bluetooth слушалки могат да бъдат съвместими със Samsung, iphone, Android таблети и други устройства с Bluetooth. ★★★★★ 【СВЕРХБЫСТРОЕ време на автономна работа】 на Шийката на каишка Bluetooth слушалки EEAABBR притежава невероятен срок на служба.Носенето на слушалки за лесно възпроизвеждане на музика или audiobook по време на сън може да блокира външния шум и ви помогне да спите по-добре.Ако не обичате да се презареждат, тези слушалки на врата, определено най-добрия си избор, което е едно уникално предимство.Ние осигуряваме на клиентите на 100% качеството на продуктите и удовлетвореността на услуги, моля, бъдете сигурни за закупуване. ★★★★★ 【BLUETOOTH 5.0, което още повече подобрява предаването на данни и стабилност на връзката. Те са напълно заредени в продължение на 100 часа непрекъснато слушане.0 / висококачествен звук】 Слушалки с шейным каишка са били обновени до Bluetooth 5.Шиен джанти слушалки Bluetooth използва 14-мм драйвер, с меки бас и чисти високи честоти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Когато те не се използват, магнетизъм лявото и дясното слушалки ще бъдат привлечени един към друг, че просто и красиво.Когато те не се използват, магнетизъм лявото и дясното слушалки ще бъдат привлечени един към друг, че просто и красиво.Той може да работи 100 часа при пълно зареждане и 360 дни в режим на готовност. ★★★★★ 【ЦЕЛ ОБСЛУЖВАНЕ на】 Слушалки EEAABBR bluetooth с шейным каишка се стремят да създават продукти, които отговарят на вас.

Клиентите също го харесват..