• Ново
Комплект за производство на лампи, Трайни Plug Практичен Окачен лампа с Регулируема яркост, Кабел за лампи с цокъл E26 за лампи с цокъл E27 (Pearl black)
zoom_in

Комплект за производство на лампи, Трайни Plug Практичен Окачен лампа с Регулируема яркост, Кабел за лампи с цокъл E26 за лампи с цокъл E27 (Pearl black)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Регулиране на яркостта : Вградена полилей напълно се регулира с помощта на ключа за регулиране на яркостта на кабела дължина на 5,9 метра / 1,8 м, което позволява регулиране на яркостта на лампата, ако е необходимо, Лекота на употреба : корона лампи е собствено включване / изключване, внимателно завийте с пръст надясно, за да управляват ключа. Спецификация : Тип на продукта : Комплекти крушки Материал : алуминий Размер на продукта : Обща дължина 1,8 м / 2,0 ярд Напрежение в контакта : Штепсельная вилица САЩ 110-240 v Характеристики на използвания притежателя на лампата : За E27, за E26 (без лампа) с Щепсел : Штепсельная вилица САЩ цел : да се E27, за притежателя на лампи E26 Срок на услугата : 5 летвес : около 167 г / 5,9 грама Осъществяване Списък : 1 х комплекти крушки Забележка : Доставка без лампи.Широко се използва : притежателите лампи са много подходящи за барове, острови, кухни, тавани, ресторанти, класни стаи, спални и т. Бутон за регулиране на яркостта се регулира.Просто да поставите щепсела в източник на захранване, вкрутите крушка, и може да се използва в нормален режим. УДОБНО и ПРАКТИЧНО : Лесна инсталация, липса на допълнително процеса на сглобяване, удобно и практично.Подходящ за лампи с нажежаема жичка, CFL и led светлини, etc How използвате : 1. ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН е : Притежателите лампи са много подходящи за барове, кухни, тавани, ресторанти, класни стаи, спални и т. (Без включена крушка). Поставете притежателя на лампата в източник на захранване, вкрутите лампа калибър E27, за да излъчват свет2. (С изключение на лампи с нажежаема жичка) Подходящ за лампи с нажежаема жичка, CFL и led крушки и т. (С изключение на лампи с нажежаема жичка) Подходящ за лампи с нажежаема жичка, CFL и led крушки и т.Просто да поставите щепсела в източник на захранване, вкрутите крушка, и може да се използва в нормален режим.Просто да поставите щепсела в източник на захранване, вкрутите крушка, и може да се използва в нормален режим 4.Удобно и практично : лесна инсталация, липса на допълнително процеса на сглобяване, удобно и практично.

Item Type:
Lamp Kits
Material:
Aluminum
Product Size:
Total Length 1.8meters/2.0yd
Plug Voltage:
US Plug 110-240V
Applicable Lamp Holder Specifications:
For E27, for E26 (without bulb)
Plug:
US Plug
Purpose:
For E27, for E26 Lamp Holder
Service Life:
5 Years
Weight:
Approx. 167g/5.9oz
Package List:
1 x Lamp Kits :
Note:
Delivery Without Bulb :

Клиентите също го харесват..