• Ново
Носене Молокоотсос ONE PIX Hands Free, Двоен Електрически Молокоотсос, 3 режима и 12 Нива на led дисплея, Безжичен Преносим нисък шум кърменето поотделно сутиен за мама, Путеш?
zoom_in

Носене Молокоотсос ONE PIX Hands Free, Двоен Електрически Молокоотсос, 3 режима и 12 Нива на led дисплея, Безжичен Преносим нисък шум кърменето поотделно сутиен за мама, Путешествующей за работа, Фланец 24 мм, 2 бр.

BGN 46.66

Брой продукти
check Налично

Режим 2 : Масаж, бърз и стабилен масаж, масаж на зърната, за да се отървете от бучкиРегулируема интензивност, с помощта на бутоните старт / пауза, + и -, led време на изпомпване, режим и нивото на интензивност.Силиконов экранх2 / на Двигателя на помпата x2 / Силиконовата диафрагмах3.Нашите молокоотсосы са с капацитет до 150 мл.Led дигитален екран : визуализация на масаж и сцеживания позволява на майка ми да се чувстват по-спокойни. ?【Безопасно за бебето и майките】 : молокоотсос hands free е с капацитет 6 унции (180 мл), отличена с отметка.?【Модернизирани 3 режима конструкция на автомобила "утконос" позволява на млякото да тече в една посока.На разположение 12 нива на засмукване, която осигурява майки по-подходящо време.Визуализация на масаж и сцеживания, дигитален дисплей, удобен и безопасен процес сцеживания.Компоненти молокоотсоса изработени от мек заведения и силикон.Обемът на 6 унции (180 мл), контейнер маркирани с отметка. Силиконов клапан предотвратява вытекание мляко и създава затворена система, която го запазва свеж, предпазва всяка капка от ценното си кърма за майките и позволява на бебетата винаги да се насладите на чист кърма.Нашият двойна носене молокоотсос е безжично и лесно, което го прави идеален за работа, пътуване и работа в дома. ?【Ниско ниво на шум】 : усъвършенстване на конструкцията на двигателя и интелигентна технология за изпомпване предоставят звук от по-малко от 50 db при използване. Висококачествен, с помощта на най-новите технологии, която животът майки комфортна, лесна и безопасна.Нашият молокоотсос suitable - най-добрият подарък за кърмещи майки и е много подходящ за дома, работата, офиса, пътувания и активна почивка.

Клиентите също го харесват..