• Ново
Електрически Молокоотсос iyesku Hands Free, Безжичен Преносим Двойна Молокоотсос, Носимые помпи за кърмене, Ниско Ниво на шум, Безболезнен, Фланец, Масажен Молокоотсос за ?
zoom_in

Електрически Молокоотсос iyesku Hands Free, Безжичен Преносим Двойна Молокоотсос, Носимые помпи за кърмене, Ниско Ниво на шум, Безболезнен, Фланец, Масажен Молокоотсос за домашни пътуване (Син)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Майките могат да натиснете бутона, за да го прехвърля на съответната интензивност.Измивайте ръцете си преди сцеживанием кърма или прикасанием към него;.Режим на масаж - червена светлина, режим на смилане - зелена светлина.Има 18 режима на изпомпване, продължително натискане на бутона дава възможност за регулиране на интензивността.За доенето, трябва само да изразят сума в осем точки (време, не трябва да надвишава 20 минути);. Залъгалка с капак / Y-образна тръба / Основно средство за извличане на мляко / Ръководство за потребителя;.Преди сцеживанием мляко с помощта на молокоотсоса приложете към гърдите си с топла кърпа, масажирайте, за да се стимулира ареолу, и напълно премахване на гърдите;.Да Не се смесва охладени майчиното мляко, с прясно кърма;. Натиснете ключа на захранването, за да влезете в режим на секрецията на 90 секунди, това постепенно ще увеличи силата на всмукване, докато не достигне сила по подразбиране. Натиснете бутона mode, за да включите режим.Спрете сцеживаться, ако имате болки в гърдите или зърната;.Выражайте своите мисли с този натиск, който е подходящ за вас.

Клиентите също го харесват..