• Ново
Молокоотсос, Нов LCD Електрически Носене Молокоотсос, Автоматичен Молокоотсос без Помощта на ръцете, Безшумен USB Акумулаторна Молокоотсос За Кърмене, Не съдържа Бис
zoom_in

Молокоотсос, Нов LCD Електрически Носене Молокоотсос, Автоматичен Молокоотсос без Помощта на ръцете, Безшумен USB Акумулаторна Молокоотсос За Кърмене, Не съдържа Бисфенол А (Цвят: 1)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Всеки път, когато включите, той автоматично преминава в режим на сцеживания на гърдите чрез две минути кърмене без ръчно управление, което отговаря на честотата на отделянето на кърмата при азиатските жени9 + 9 асистенции интелигентно управление на степени имитира два етапа стимулира лактацията и бавно сцеживание настоящия мляко на дете. Внедрите върхова технология сцеживания, използвайте свободно и спокойно сцеживание гърди, отстранете традиционния механичен шум, осъзнавам, че процесът на сцеживания на гърдите минава безшумно, се извършва през нощта и не ще алармата на сън на детето. 9 + 9 асистенции интелигентно управление на степени имитира два етапа стимулира лактацията и бавно сцеживание настоящия мляко на дете. Гъвкави за разглобяване и сглобяване, без почистване на мъртвите ъгли, премахване на хост, целият корпус може да се анализира и да се измие, побързайте с прибирането на реколтата, майка на по-сигурна. Дизайн със защита от обратен поток, осигурява на детето по-чиста храна, предотвратява обратен поток на млякото и предпазва хранителния режим на детето. Внедрите върхова технология сцеживания, използвайте свободно и спокойно сцеживание гърди, отстранете традиционния механичен шум, осъзнавам, че процесът на сцеживания на гърдите минава безшумно, се извършва през нощта и не ще алармата на сън на детето.

Клиентите също го харесват..