• Ново
ZONE INDUSTRY CORP. 500 БР. Конектори за кабели с жълти като, AWG 18-10, Лесно закручивающийся винт на Ребрена капак за бърза връзка, Гайка за електрически кабели с изолация с пруж?
zoom_in

ZONE INDUSTRY CORP. 500 БР. Конектори за кабели с жълти като, AWG 18-10, Лесно закручивающийся винт на Ребрена капак за бърза връзка, Гайка за електрически кабели с изолация с пружина

BGN 10.73

Брой продукти
check Налично

Нашите телена ядки също може да се предотврати повреда на електрическите инсталации и престой на устройствотоПросто махнете външната обвивка с кабели, поставете голо проводници в контакта и прикрутите.Нашите телена ядки също може да се предотврати повреда на електрическите инсталации и престой на устройството. 【Отлична производителност】 : Продуктът може да се похвали с отлична производителност, благодарение на висококачествена мед, използвана за осигуряване на добра проводимост, което може да увеличи потока на ток и за намаляване на вероятността от нестабилност, стрес. 【Защитен и изолиран】 : На съединители на кабели се използват безопасни изолационни материали, включително изолирани, пластмасов корпус, за осигуряване на вашата сигурност при свързване на кабели.Те са оценени с максимум 600 за използване в сгради и 1000 за използване с осветителни уреди и вывесками. 【Лесно се усвоява от】 : Продукт има крила с нагънат текстура за надеждно улавяне, biased chains (зависими от централната линия, което осигурява повишен лост усукване.Нашите конектори са изработени от метална пружина за надеждни и стабилни съединения, сводящего до минимум риска от случайно я изключите. 【Защитен и изолиран】 : На съединители на кабели се използват безопасни изолационни материали, включително изолирани, пластмасов корпус, за осигуряване на вашата сигурност при свързване на кабели.Просто махнете външната обвивка с кабели, поставете голо проводници в контакта и прикрутите. 【Бърза връзка 】 : Соединяйте кабели без специални усилия, с помощта на нашите конектори quick connect wire. 【Широко приложение】 : Кабел конектори ZONE са идеални за приложение в тежки условия, в автомобилната и строителната индустрия, както и за осветителните тела и табели. 【Широко приложение】 : Кабел конектори ZONE са идеални за приложение в тежки условия, в автомобилната и строителната индустрия, както и за осветителните тела и табели.

Клиентите също го харесват..