• Ново
ABOOFAN 16 бр. Стенни Чанта За Съхранение, Дръжки на Чанти, Семейно Общежитие, Памук Джобен Органайзер, Хранителни стоки Домашен Стенен Сгъваем Окачен Чанта, Бижута, Мин?
zoom_in

ABOOFAN 16 бр. Стенни Чанта За Съхранение, Дръжки на Чанти, Семейно Общежитие, Памук Джобен Органайзер, Хранителни стоки Домашен Стенен Сгъваем Окачен Чанта, Бижута, Мини-Чанти, Бельевые Кошници, Малки Декоративни

BGN 21.31

Брой продукти
check Налично

ВРАТИТЕ висулка за чанта за съхранение - не е практично, но също така и много изкуства за вашата стена, за да я с нов облик - Цвят : различни цветове.Висящ джоб-органайзер за леглото -лесно да се изтрият, за да си неща, книги, ключове, бижута, по-добре запазена и са били организирани.Този калъф за съхранение на отлично издържа на натоварването му е много удобно назначени. - Чудесно за създаване на допълнително пространство за съхранение във вашия жилищен пространство, да ви донесат много по-удобно.Информация за стоки, Лесно се износва, да си неща, книги, ключове, накити са били по-добре организирани. - Материал : памучно бельо. - Тази чанта за съхранение, подходящи за окачване на стена, на шкаф, кука във вашия дом, офис или магазин. - не е практично, но също така и много изкуства за вашата стена, за да я с нов облик.Стенен чанти за храни- разумна капацитет за съхранение, което ви осигурява повече удобство за съхранение на различни предмети.Пратката включва 4 x чанти за съхранение Характеристики - Размер : 13,00 X13,00 X11,50 см/5,11 X5,11 X4,52 инча.Благодарение на използването на памучни ленено материали чанта здрава и по-добре да запазва формата си.

Клиентите също го харесват..