• Ново
4 БР. Пътна сгъваема Четка за Коса, за жени, Черен, Розов, Малък Сгъваем Портативен Ръчен Мини-Гребен за Коса за Мъже, Жени, Деца, Тънки Гъста Коса, Къдрава Мокра Суха К?
zoom_in

4 БР. Пътна сгъваема Четка за Коса, за жени, Черен, Розов, Малък Сгъваем Портативен Ръчен Мини-Гребен за Коса за Мъже, Жени, Деца, Тънки Гъста Коса, Къдрава Мокра Суха Коса, Семейна Пътна Спортна чанта, Портфейл, джоб

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Можете да изпратите тази сгъване гребен като приятен и практично подарък на членовете на вашето семейство, близки, партньори, колеги и много други за Ден на майката, Ден на бащата, годишнини, рождени дни, партита, и др Устойчива на плъзгане матова дръжка blake, удобна и здрава.Сгъваема четка за коса Компактни сгъваеми гребени за коса Преносим пътен джобен размер за семейството, на училището, на колата, спортни чанти, пътни четка за коса, удобна за носене Сгъваема четка, мини-покет четка е Подходяща за малки помещения Характеристики сгъваеми четки 1. Малка и преносима, спестява повече пространство 2. Кондиционируют / подобряват структурата на косата 4. Найлонови щипки за коса със заоблени върхове, масажира кожата на главата 3.Широко приложение : Пътна четка е подходяща както за слаби, така и за гъста коса, тази пътна четка за коса ще отговарят на нуждите на училище, живот и отдих на открито едновременно, ще се превърне в класически и уникален подарък за някой специален.Материал : Мини четка за коса изработена от надежден и лек материал TPEE и КОРЕМА, който няма да навреди на косата и ще ви осигурим приятен и мек използване, без чужд мирис, здрав, компактен и удобен за сгъване на 180 ° конструкция, която лесно се носи с себе си, е идеална за пътуване, училище, фитнес зала, басейн, къмпинг., без да заема твърде много място.Дизайн : Сгъваем гребен за коса, която може да се сгъва на 180 градуса в джоба, дамска чанта, чанта, раница или дамска чанта, удобна за използване в училище, пътуванията, фитнес зала, басейн и т.

Клиентите също го харесват..