• Ново
Избор на купувача [НОВО] Бамбук Органайзер за баня, Органайзер за тоалетна масичка за грим, Козметични Витрина с държач за четка за зъби и Чекмедже за съхранение с Г?
zoom_in

Избор на купувача [НОВО] Бамбук Органайзер за баня, Органайзер за тоалетна масичка за грим, Козметични Витрина с държач за четка за зъби и Чекмедже за съхранение с Голямо чекмедже

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Чисти, елегантни линии, го правят чудесно допълнение към вашия плот на вашия тоалетна масичкаУкрасете своето жизнено пространство неповторима изисканост, като вашето пространство стилен и естетичен вид.Чисти, елегантни линии, го правят чудесно допълнение към вашия плот на вашия тоалетна масичка. [ЕЛЕГАНТЕН И ПРОСТ ДИЗАЙН] : С дръжки за удобство за носене и противоскользящими вдигнати крака. [УНИВЕРСАЛЕН ОРГАНАЙЗЕР] : идеален за подреждане на тоалетна масичка или шкафче в банята и съхранение на вашите инструменти и продукти. [Компактен дизайн] : височина-5 см, дължина-13 см, ширина 7,2 инча - идеални размери, за да се побере на вашия плот в банята. [ЕЛЕГАНТЕН И ПРОСТ ДИЗАЙН] : С дръжки за удобство за носене и противоскользящими вдигнати крака. [УНИВЕРСАЛЕН ОРГАНАЙЗЕР] : идеален за подреждане на тоалетна масичка или шкафче в банята и съхранение на вашите инструменти и продукти. [ЕКОЛОГИЧНО ОТГОВОРЕН] : изработен е от естествен бамбук, на 100% , добит от екологично чисти и сверхобновляемых ресурси, произведени на отговорни фабрики за поддържане на здрави екосистеми.Дръжте четката за грим, спирала, компактна захар, лосион за тяло, хидратиращ крем на обличане кафе или четка за зъби, паста за зъби и продукти за грижа в банята. [КРАСИВ И ТРАЕН] : атрактивен гъвкав бамбук органайзер за баня с отделения за съхранение, притежатели на четка за зъби и чекмедже. [КРАСИВ И ТРАЕН] : атрактивен гъвкав бамбук органайзер за баня с отделения за съхранение, притежатели на четка за зъби и чекмедже.

Клиентите също го харесват..