• Ново
Спортни и футболни шишарки, пречки за каране на кънки на лед, кухи ветроупорен шишарки за маркиране на движението по пътищата, Тренировъчен тава за възрастни кучет?
zoom_in

Спортни и футболни шишарки, пречки за каране на кънки на лед, кухи ветроупорен шишарки за маркиране на движението по пътищата, Тренировъчен тава за възрастни кучета, обучение подвижност 10 бр.

BGN 39.99

Брой продукти
check Налично

Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 вижФутболно тренировъчно препятствие помага да се подобри тяхната гъвкавост и маневреност, да развиват хобито си, като каране на ролери, футбол, американски футбол, ръгби, тенис, и т.ОПИСАНИЕ Всеки комплект конуси за спортни маркери се състои от 10 теми, които могат да се използват в различни случаи, като например за пътуване и футболни мачове. ?【Многократно използване на】 Това сетчатое препятствие е изключително подходящ както за спорт на открито, така и на закрито.?【Предимство】 С този конус имате повече няма да има проблеми с гледането на низкопрофильных дискови шишарки по време на тренировка по футбол.Идеален за футболни симулатори, тренировки, муштр, на тренировки по футбол, баскетбол или дори за състезания летателни апарати. ?【Преносим】 Тези шишарки може да добавяте заедно за по-лесно съхранение и пренасяне, тогава допълнителна mesh bag ще ги направи по-преносим. ?【Материал】 Футболни шишарки са произведени от висококачествен полиетилен, здрави и трайни, много меки и гъвкави, са подходящи за тренировка на интелигентност и физическа форма. ?【Опаковка】 Набор от 10 футболни шишарки 5 различни ярки цветове (червен, оранжев, жълт, син, зелен), отдолу футболен конус 13 см, височина 23 см, а яркостта е достатъчно, за да е добре се вижда отдалеч.

Клиентите също го харесват..