• Ново
Подмяна на LCD дисплея Jaytong за Galaxy S22 Ultra 5G SM-S908 SM-S908B LCD дисплей с сензорен екран събрание (с бяла рамка)
zoom_in

Подмяна на LCD дисплея Jaytong за Galaxy S22 Ultra 5G SM-S908 SM-S908B LCD дисплей с сензорен екран събрание (с бяла рамка)

BGN 196.74

Брой продукти
check Налично

Всички изделия са крехки, те трябва да се тестват, преди да инсталиратеАко имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.Моля, бъдете внимателни по време на инсталационния процес. плътно свържете се нов екран за дънната платка; 3.Неправилно модел, може да повреди мобилния ви телефон. -Ние силно препоръчваме да тествате получени стоки преди инсталирането, моля, не отстранете защитното фолио или бележки при изпитването; Етапи на тестване : 1. уверете се, че батерията е напълно заредена, и, моля, уверете се, че дънната платка е счупена; 4.При възникване на евентуални проблеми, моля, незабавно се свържете с нас. Клиентите трябва да закупите допълнителни инструменти освен нашите основни инструменти за отключване на устройството.В комплекта не са включени инструкции за инсталиране, моля, не поставяйте си, без никакъв опит.Всеки екран е тестван преди да го изпратите, за да се гарантира 100% функционалност.Не може да се вземе на екрана на връщане, в който беше направен опит за инсталация. Забележка : -Подмяна/ремонт на стар, счупен, треснувшего, повредени, сензорният екран не работи, проблема с докосване на реакция, не е работа на LCD екрана.

Клиентите също го харесват..