• Ново
Четка за почистване на Птичи клетки Bonaweite 3-в-1 от Неръждаема Стомана, Трайно Средство за почистване на клетките в детската градина, Инструменти за почистване на Пти?
zoom_in

Четка за почистване на Птичи клетки Bonaweite 3-в-1 от Неръждаема Стомана, Трайно Средство за почистване на клетките в детската градина, Инструменти за почистване на Птичи Клетки, Преносима Четка с дръжка, Аксесоари

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Размер : L 6,7 "* 2,7 W"Многофункционална четка с дръжка, 3 в 1, гладка и антикорозионна, здрав и дълъг живот за ежедневно почистване. ♥♥ Лек и практичен. ♥♥ Комплект за почистване на клетките е подходящ за всички видове клетки за птици, котки, кучета, хамстери и други дребни животни, особено ефективна за премахване на упорити петна.Като своя собствена производствената линия, ние се стремим различните предложения за усъвършенстване на продукти, за да си влиятелен, иновациите и прогресивно.Лесно и удобно почистване на клетката. ♥♥ Четка за почистване на клетка за клетки-Изработена от качествена медна тел + неръждаема стомана + гъби + найлон.Внимателно премахване на упорити петна и натрупвания на фекалиите на домашните любимци. Пратката включва : 1 х чиста четка. ♥♥ Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или някакви проблеми с вашите и с малко пари, моля, не се колебайте да се свържете с нас. ♥♥ Четка със средна твърдост, предпазва от косопад, тесен дизайн, лесно се почиства птица клетка.♥♥ Четка за почистване на клетка за клетки-Изработена от качествена медна тел + неръждаема стомана + гъби + найлон.Многофункционална четка с дръжка, 3 в 1, гладка и антикорозионна, здрав и дълъг живот за ежедневно почистване. ♥♥ Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Лесно и удобно почистване на клетката.Bonaweite е с високо качество и отлично обслужване.

Клиентите също го харесват..