• Ново
Птичья Клетка на Клетка За Къпане Птичья Клетка на Правоъгълна Клетка за Папагал Пластмасови Домакински Клетки За Къпане на Папагал-Скорец Клетки За Къпане на Пап?
zoom_in

Птичья Клетка на Клетка За Къпане Птичья Клетка на Правоъгълна Клетка за Папагал Пластмасови Домакински Клетки За Къпане на Папагал-Скорец Клетки За Къпане на Папагал От дърво Клетка за папагал

BGN 31.73

Брой продукти
check Налично

5Просторно пространство и прост, но интелигентен дизайн, го правят идеален избор за магазини и магазини за домашни любимци.Тя може да се използва за украса на цветята-магазин. Многофункционален : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба. Поради разлика между светлина и ъгъл на снимане или осветление под дисплея може да има малки хроматичната аберация, моля, разберете. Материал : дърво. Просторно пространство : много е подходящ за малки птици като на което се канарче, какаду, папагали и златни папагали. Снимки на стоките не се включват стоки, различни от стоките. Многофункционален : Тази клетка за папагали подходящ за домашна и бизнес употреба. Измерва се размерът на ръка, може да има някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря вам3.Дръжка за отваряне на вратата, че просто и удобно.Гълъби, вьюрки и пъдпъдъци. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим тези проблеми колкото е възможно по-скоро.Тя може да се използва за украса на цветята-магазин. Материал : дърво.Име на продукта : клетка за птици Материал на продукта : дърво, пластмаса, Цвят на продукта : моля, обърнете се към изображението на дисплея!Применимая сцена : подходящ за употреба на закрито и на открито Накратко : 1. Конструкция : правоъгълна клетка за къпане на птиците, шасито може да се представи за лесно почистване.

Клиентите също го харесват..