• Ново
РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Голяма Птичья Клетка е Клетка За Отглеждане на Папагали Клетка За Отглеждане на Птицеферма, за което се канарче с Колела Клетка за Папа?
zoom_in

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетка Голяма Птичья Клетка е Клетка За Отглеждане на Папагали Клетка За Отглеждане на Птицеферма, за което се канарче с Колела Клетка за Папагал

BGN 578.66

Брой продукти
check Налично

лесно за монтаж, лесно за почистванелесно за монтаж, лесно за почистване.Отгоре и отдолу на клетки, монтирани прибиращи тави, изработени от устойчив материал НПК, който е устойчив на корозия поради отпадъци;. С изключение на предмети, различни от клетка за клетки, както е показано на снимките на стоката.издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаване. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ. молете се за милост!2.Ако имате някакви въпроси, моля, пишете ни, за да съобщите за това. Моля, проверете размера, преди да купите. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.Отгоре и отдолу на клетки, монтирани прибиращи корита, направени от материал от НПК, че е здрава и се противопоставя на корозия поради отпадъци;. 4 въртящи се на 360 ° завъртане на колелцето осигуряват лесна мобилност, а долната окото решетка помага за съхраняване на храна за птици, играчки и продукти за грижа за птици. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.Тази клетка за птици е изработена от висококачествена заварена стомана с гладка черна повърхност hammertone металик, която изглежда стилен и просторен; Здрава конструкция и качество на изработка изработка гарантират, че тя няма да бъде лесно се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване от птици. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. 4 въртящи се на 360 ° завъртане на колелцето осигуряват лесна мобилност, а долната окото решетка помага за съхраняване на храна за птици, играчки и продукти за грижа за птици.Тази клетка за птици е изработена от висококачествена заварена стомана с гладка черна повърхност hammertone металик, която изглежда стилен и просторен; Здрава конструкция и качество на изработка изработка гарантират, че тя няма да бъде лесно се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване от птици.

Клиентите също го харесват..