• Ново
TREQB Стоки за домашни любимци, Аксесоари, Панорамна клетка за птици, Преносим Клетка за транспортиране на птици, Преносим клетка (Цвят: B размер: 25 * 13 * 17 см)
zoom_in

TREQB Стоки за домашни любимци, Аксесоари, Панорамна клетка за птици, Преносим Клетка за транспортиране на птици, Преносим клетка (Цвят: B размер: 25 * 13 * 17 см)

BGN 0.67

Брой продукти
check Налично

Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете 1 външен чешма за питейна вода, удобни за птиците, така че те могат да яде и пие по време на пътуване.Дизайн за захващане на ръката си.Спецификация на продукта : 25 × 13 × 17 смцвет на продукта : розово, жълто съдържание на Пакета : клетка за птици * 1 Забележка : 1. малка и удобна за переноске.Дизайн за захващане на ръката си.Борова рамка от дърво за чинки и пойни птици, за окачване в тежки условия на открито. малка и удобна за переноске. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване.1 външен чешма за питейна вода, удобни за птиците, така че те могат да яде и пие по време на пътуване.Клетката е с проста конструкция и е лесен за инсталиране. малка и удобна за переноске.Клетката е с проста конструкция и е лесен за инсталиране.Клетката е с проста конструкция и е лесен за инсталиране.Дизайн за захващане на ръката си.Описание1 външен чешма за питейна вода, удобен, за да се птици може да яде и пие по време на пътуване.

25×13×17CM:
Product color:
pink, yellow
Packing list:
Bird cage*1:
Notice:
1. Please allow 2-3% error due to manual measurement.:
2. Due to different monitors, the color may be different, please understand.:
Natural Wood Pine Frame for Finches and Songbirds, Heavy Duty Outdoor Hanging Use :

Клиентите също го харесват..