• Ново
Метална Клетка Клеми За Ключалката Клещи, Скоби За Закрепване на Клетки за Домашни Птици Пиле и Заек Пъдпъдъци, Гълъби Инструмент За Инсталиране на Клетки за Домаш?
zoom_in

Метална Клетка Клеми За Ключалката Клещи, Скоби За Закрепване на Клетки за Домашни Птици Пиле и Заек Пъдпъдъци, Гълъби Инструмент За Инсталиране на Клетки за Домашни Любимци (Клещи + Клип)

BGN 7.99

Брой продукти
check Налично

, Подходящ за изграждане на клетки за много животни като домашни птици, пиле, заек, домашни птици, и т Списък на пакетите : 1 бр.Лесен за работа и инсталация, което значително опростява изграждането на клетките. клещи с клипове за ключалката в телена клетка и 300 бр., Подходящ за изграждане на клетки за много животни като домашни птици, пиле, заек, домашни птици, и т.Лесен за работа и инсталация, което значително опростява изграждането на клетките. клещи с клипове за ключалката в телена клетка и 300 бр.Заявление за много други цели в стопанството, ферми, у дома, в магазина и т.Надявам се, че разбирате!Благодаря ви!. Комплектът включва : -Клещи с клипове за ключалката на метална клетка-300 x скоби Моля, обърнете внимание : поради ефекта На осветеност, яркост на дисплея и ръчно измерване на цвят и размер на снимките и действително стоки могат да се различават.Заявление за много други цели в стопанството, ферми, у дома, в магазина и т.Списък с пакети : 1 бр.

Клиентите също го харесват..