• Ново
Набор от Пастелни Балони, Арка-Венец, 5 12 18 инча, Пастелни Балони Цвят на Тестени изделия с Различни Размери и Златни Топки с Конфети, Комплект за Великден, Сватба, Ро?
zoom_in

Набор от Пастелни Балони, Арка-Венец, 5 12 18 инча, Пастелни Балони Цвят на Тестени изделия с Различни Размери и Златни Топки с Конфети, Комплект за Великден, Сватба, Рожден Ден, Детски Душ, Вечерни Украса

BGN 9.33

Брой продукти
check Налично

Набор от пастелни балони : Вие ще получите отличен набор от гирлянди от пастелни балони, състоящ се от 48 броя 5-инчов балони, 32 парчета на 12-инчов балони, 8 парчета 18-инчови балони и 10 броя златни конфети-топки; всеки размер е представен в различни пастелни цветове като бледо жълто, розово, синьо, червено, зелен, ментов, лилаво, оранжево и други 1 ролка декоративна лента за балони с дупки с различни размери. инструкции стъпка по стъпка.Премиум материал : Нашите пастелно преливащи се цветове балони, произведени от 100% чист естествен латекс, с 20% по-дебела обикновените пастелни балони, им е трудно да се прекъсне, те без дупки и без мирис, силен и траен, определено гелиевые макарунные балони пастельного цвят. инструмент за връзване на балони., Или за такива празници, като Ден на майката, Ден на бащата, Ден за защита на децата, на 4 юли, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа или Нова година, идеално подходящи за провеждане на мероприятия на закрито или на открито. 5 " балони (48шт). 10шт златни въздушни балони с конфети., Този нежен цвят, изглежда наистина е по-обилен и удобно за очите. 12 " балони (32шт).Широко приложение : Тези разнообразие от балони пастелни тонове са идеални за ярки и тихо бижута партита, като рождени дни на тема еднорог или дъги, великден и рожден ден, кокоши вечери, сватби, детски душата, пол откровение, годишнини, чествания, партита с пончиками и сладолед, сладки централните елементи или фотофоны и др.Предварително пълни с топки с конфети : включени в комплекта златни топки с конфети предварително пълни с конфети, всичко, което трябва да направите, е да се издуват им и избършете с топка за дрехите, косата или килим за създаване на статично електричество, за да конфети може красиво прикрепиться към вътрешната стена на кълбо. 18" балони (8шт).Ние предлагаме повече от достатъчно на брой и различни размери на набор от гирлянди / арки от пастелни топки специално за вашите партита или мероприятия като детски душ, душ за младоженци, сватба, рожден ден, разкриване на пол, годишнини, чествания, церемонии по откриването и т.

Клиентите също го харесват..