• Ново
Golray 40 Опаковки балони обичам те и Сърца, комплект от 1000 бр. Тъмно Червени Копринени Листенца от Рози, Сватбена Декорация във формата на цветя, Червени балони със сър?
zoom_in

Golray 40 Опаковки балони обичам те и Сърца, комплект от 1000 бр. Тъмно Червени Копринени Листенца от Рози, Сватбена Декорация във формата на цветя, Червени балони със сърца Мече-Любов за украса на парти за Свети Валентин

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

1 брИзглежда изключително реалистично. голям балон във формата на мечка (27 инча).Червената лента включва обвързването на балони.Високо качество - Нашите балони за деня на Свети Валентин са произведени от висококачествен латекс, и той не ще бъде лесно да тече вода. Което го прави чудесно допълнение към вашето парти в чест на деня на Свети Валентин, годишнина, сватба, доставка, внос, романтична вечер.Можете да се свързват балон, където искате, или попълнете с хелий, да се свързва с червена лента и се изпълняват в полет под тавана.Този стилен фон за декорация балони в " Свети Валентин "Аз те обичам", посветена на деня на Свети Валентин, идеални за спални, романтична вечер, украса на годишнина от сватбата, украса за Св. 1000 броя копринени листенца от рози (2 инча), 25 бр латекс топки с червени сърца (12 инча), 6 броя големи топки от червено фолио (18 инча).Този комплект бижута с деня на Св.Балони за деня на свети Валентин от фолио изглеждат толкова красиви, мили, след попълване.Всички балони поддържат пълнене с хелий. 1000 копринени листенца от рози - как може украса за Ден на Свети Валентин да бъде без розови листенца?Роза от полиэстерового коприна с най-високо качество. копринени листенца от рози. Валентин, състоящ се от балони с надпис "обичам те", 25 червени латексови балони във формата на сърце за Свети Валентин, 6 червени фольгированных балони във формата на сърце, панделка, фольгированный топка с мече и 1000 бр.Или поръсете по леглото, на пода и масата.Подкрепа за възстановяване или повторно изпращане на всякакви липсващи или повредени детайли на вашето помещение.Балони с надпис "обичам те" (16 инча). моля, не се колебайте да се свържете към нас за първи път, и ние ще решим проблема вместо вас.Нетоксичен и не избледняват от слънцето или течности. В състава е включена 1000 бр.Луксозни украса за парти в чест на Деня на Свети Валентин - това е пълен комплект бижута с деня на Св.

Клиентите също го харесват..