• Ново
Oopat направи си САМ Градински чай Зелен и Бял балон Венец Арка Комплект за Бебе Душ Булчински Душ Сватба, Рожден Ден, моминско парти Коледна Украса (Градински чай Зел?
zoom_in

Oopat направи си САМ Градински чай Зелен и Бял балон Венец Арка Комплект за Бебе Душ Булчински Душ Сватба, Рожден Ден, моминско парти Коледна Украса (Градински чай Зелен)

BGN 6.95

Брой продукти
check Налично

Груби материали на тавана могат да предизвикат лопание балониЛиста / цветове в комплекта не са включени.Съхранявайте далеч от деца и домашни любимци. и всичко, което ви трябва, е собствен ръчна помпа за балони. 10 х 10 "хромированных златни балони.Открий лепило висящи може да се използва за запълване на пропуските в проектирането на гирлянди от балони по-малък размер или бомбички с различни форми, цветове и размери. 100шт точки за лепене на балони.Сега е време да изберете мястото, където искате да декорирате вашата упорита работа.В комплекта е включено ВСИЧКО НЕОБХОДИМО : комплект от 10 "/ 5" латекс мъниста с хромирано покритие от бяло злато и шалфейно-зелен цвят. Дръжте балон плътно завязанным.указания са дадени в описания и можете да създадете свой собствен стил, като направите търсене в ръководствата Youtube.Може да се окачи като фон, гирлянди, централна част, десктоп пътеки.Спущенные балони могат да предизвикат задушаване.Венец на могат да създадат за 1-2 дни.Веднага изхвърлете спукани балони.Do не надувайте балон на 100% . но по-добре по-отблизо.Арка за балони, лепило, тиксо.В края на краищата, това е нещо, което ни кара да продължим напред.ЩАСТИЕТО е НАИСТИНА ВАЖНО за НАС : В Oopat за нас няма нищо по-важно на 100% удовлетворение.Надуйте балон напълно и да те освободи от него едно малко количество въздух.ПОДРЕДЕТЕ НАЙ-невероятното парти : Искате ли да изразиш себе си в следващата си партия?Нашият набор от гирлянди от балони с ръцете си ще ви помогне да направите вашето парти обект на клюки!Може да се използва за сватба, рожден ден, детски душ или годеж.Надувайте си балони. 20 х 10"бели балони.За да се постигне най-добър ефект и по-професионално покритие раздувайте ги с различни размери – някои са малки, някои средни и някои големи. Ако навън е наистина горещо, покрийте с балон сянка, за да се намали температурата и оставете, покрити го и придава удобна сянка.Можете да изберете всяка повърхност в зависимост от вида на празника и помещения, с които работите.Проденьте обвързани краищата на въздушните топки в дупка, така че те са здраво закотвени при формирането на гирлянди. 5x10 "Златни въздушни балони с конфети.Моля, не забравяйте, че се изисква отглеждането на възрастни.

Клиентите също го харесват..