• Ново
Балони, 11 бр Балони Балони 9 Години на 9-ия Рожден Ден на Аксесоари За Украса, Конфети Балон Детски парти Балони за рождения Ден, за да проверите за 9-годишния си Рожде?
zoom_in

Балони, 11 бр Балони Балони 9 Години на 9-ия Рожден Ден на Аксесоари За Украса, Конфети Балон Детски парти Балони за рождения Ден, за да проверите за 9-годишния си Рожден ден балон за деца (9-та, Синьо)

BGN 5.24

Брой продукти
check Налично

Просто надуйте балони фольгированный топка, която можете да напълните с хелий, след приключване на можете да окачите на балони на стената или на прозореца или да се използва с поставка за арка от балони по ваше желание, или да се постави на масата, за декорация на масаТези балони могат да бъдат използвани като декор за фотосесия. 18-инчовите балони с буквите, 3 бр. Този набор от балони за украса на 1-ви рожден ден е изработен от висококачествен фольгированного латекс.Характеристики на балони в синя тема : Са идеални за рождени дни на децата си, симпатични и смешни снимки и различни видове балони ще ви помогнат да организирате забавна и страхотна парти за вашите деца.Балон за честването на 9-ти рожден ден е изпълнен в уникален стил фрази. 11 скъп балони са в състояние да създадат у детето си приятна атмосфера, която ще донесе на вас и вашето дете безгранично щастие. 12-инчови сини латексови балони, 3 бр.Идеална за рожден ден на детето, украса на детска стая и други събития, които си струва да празнуват.Комплект от 11 : 18-цолови кръгли балони с двойно принтом * 212-инчовите балони от фолио с конфети * 318-инчовите балони от фолио със синя звезда * 212-цолови латексови балони * 3 сини номера 9 32-инчовите балони от фолио * 1 лента * 1.

Клиентите също го харесват..