• Ново
Настолни Кофи за боклук Cabilock с капаци Настолни Контейнери, Автомобилни Кофи за Боклук Малка Кофа за Боклук Контейнер За боклук Маса в Контейнер за боклук на Кутият?
zoom_in

Настолни Кофи за боклук Cabilock с капаци Настолни Контейнери, Автомобилни Кофи за Боклук Малка Кофа за Боклук Контейнер За боклук Маса в Контейнер за боклук на Кутията за емисии на Кофа за Боклук Син Pp

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

ПОДВЕСНАЯ КОШЧЕ за ОТПАДЪЦИ - прост дизайн, тя е много удобна за използване, идеална за дом, офис.КОШЧЕТО - тя може да бъде специален подарък за членовете на вашето семейство, приятели, роднини и колеги, които ще извърши за вас по-голямо впечатление.Информация за стоки, Кошче за отпадъци с капак Приятен класически дизайн прави живота си по-подреден и чист.десктоп кофа за боклук Е продукт, изработени от добри материали, което е достатъчно, за да го използвате и да се създаде за вас по класически и организираната атмосфера. - Добра и разумна цена, с висока ефективност на разходите.Държач за съхранение. - Изработено от добро и отлично полипропиленови материали, това е по-дълготраен подвесное кофа за боклук.Списък на пакета 1 х Мини кофа за боклук Характеристики - Цвят : син кофа за Боклук, за да плот - Материал : малък контейнер за отпадъци от полипропилен.КУХНЕНСКИ КОФИ за БОКЛУК - Ние използваме висококачествени материали, които са трайни и са безопасни за вашето продължителна употреба. - Мини десктоп кошчето за съхранение на отпадъци, хубаво, това е много живо и интересно автомобилно кофа за боклук.Икономичен и практичен кошчето за боклук.

Клиентите също го харесват..