• Ново
4-Позиционен Огледало за подстригване, Ръководство на 360 градуса за самостоятелно подстригване, Десктоп Джобно Складное грим Огледало, Огледало за самостоятелно п?
zoom_in

4-Позиционен Огледало за подстригване, Ръководство на 360 градуса за самостоятелно подстригване, Десктоп Джобно Складное грим Огледало, Огледало за самостоятелно подстригване на косата, за да видите задната част на

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

?【Пластмасова рамка】 : Преносима сгъваема рамка за огледала за грим, изработени от висококачествена пластмаса, безопасно за околната среда, трайни и трайни 48,5x7 см/19,1x2,8 Размер в сгънат вид : прибл. 13x7 см/5,1x2,8 инча съдържание на Пакета : 1 х складное огледало за грим Забележка : Измервания са направени на ръка, моля, позволявайте на някои грешки.?【Стандартно огледало】 : Това е 4-едностранно компактно огледалото е оборудвано стандартно огледало, което изящно изработено за получаване на реални изображения. 4-позиционен огледало на 360 градуса, ръчно за самостоятелно подстригване, десктоп джобно складное грим огледало, огледало за самостоятелно подстригване на косата, за да видите задната част на главата, страхотни подаръци за мъже и жени, расширяемое огледало Параметри : Тип на продукта : Складное огледало за грим Материал изделия : пластмаса, стъкло, външен размер : прибл. С помощта на този тристранното огледала можете да направите подробности са по-съвършени. ?【Малък и преносим】 : складное 4-едностранно огледало, лек, с малки размери, лесни за носене, подходящи за използване при пътуване, грим, стайлинг и т.Височина се регулира, много удобно регулиране на височината, какво искате. ?【Лесно се отваря и затваря】 : Огледало за самостоятелно подстригване лесно се отваря и затваря, може да бъде ръчно или седят на масата за използване, лесен и елегантен.

Item Type:
Foldable Makeup Mirror
Product Material:
Plastic, Glass
Open Size:
Approx. 48.5 x 7cm / 19.1 x 2.8in
Folded Size:
Approx. 13 x 7cm / 5.1 x 2.8in
Package List:
1 x Foldable Makeup Mirror
Note:
Manual measurement, please allow some errors.

Клиентите също го харесват..