• Ново
Ipetboom 6 бр. Тренировъчен за Сиви Износоустойчива Декоративен Уличен Папагал Здрава Захапка Монах Летящ Преносим Аксесоар за Папагал Кок Птица Ара Мини-Вълнисто Пап?
zoom_in

Ipetboom 6 бр. Тренировъчен за Сиви Износоустойчива Декоративен Уличен Папагал Здрава Захапка Монах Летящ Преносим Аксесоар за Папагал Кок Птица Ара Мини-Вълнисто Папагал Каишка на Краката на Гълъбите

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Дърпане на въже за птици : Добра и еластична, дърпане на въже гладка, vi, Това не причинява вреда на птицитеОписание на продукта Градинска въже за птици, тянущая въже за домашни любимци, която ще свърже вас и вашия домашен любимец, ще ви направи господар.Шик и необичайно в декора.Фино изработени, надеждни материали за вашия домашен любимец носете шлейку за птици conure.Летяща въже за папагал на открито : не Можете да регулирате шлейку така, че тя идваше любимата си птица, попугаю или други малки птици. -Цвят : зелен каишка за колан птици -каишка няма да навреди малко на тялото на птиците, а шлейка се регулира, което е много удобно за аксесоари с пръстени за крака. -Изработен от висококачествен материал и изискан шивашки, гарантира, че каишка за куче папагал може да служи дълго време.Комплект за обучение летателна с птици : елате и се насладете на една летяща сбруей, наслаждавайки се на приятно занимание със своите птици.От висококачествен материал , се побира и се отстранява.Фино изработени, надежден материал за облекло на вашия домашен любимец.Аксесоари за дресура птици : Каишка няма да навреди малко на тялото на птиците, а шлейка се регулира, което е много удобно.Фино изработени, надежден материал за облекло на вашия домашен любимец.Дърпане на въже за птици : Добра и еластична, дърпане на въже гладка, vi, Това не причинява вреда на птиците. -Можете да регулирате шлейку така, че тя идваше любимата си птица, попугаю или други малки птици.Шик и необичайно в декора.От висококачествен материал , се побира и се отстранява. -Лесен за носене, лесно да се свали, това е разходка с птица, посещение на партита, удобни аксесоари за вейпа, на каишка. -Материал : пластмаса, стоманена тел, каишка за малки папагали -Размер : 56,00 X2,00 X2,00 см /22,01 X0,79 X0 въже за полет папагал на открито.

Клиентите също го харесват..