• Ново
Отделно Стои Винен шкаф за вино бар, Домакински държач за чаши, Европейският Окачен Държач за Чаши, Мрежа, Държач за барного на масата, Обърнати държач за чаши за вин
zoom_in

Отделно Стои Винен шкаф за вино бар, Домакински държач за чаши, Европейският Окачен Държач за Чаши, Мрежа, Държач за барного на масата, Обърнати държач за чаши за вино (Цвят: сребърен размер: 120 * 35 см)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

3Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Здрава конструкция, лесно почистване и дълъг живот. Атмосфера : Златен, сребърен минималистичен стил и идеалната семейна двойка, широко използвани в дома, бар, бар за отдих и така нататък. Материал : висококачествена метална стоманена рамка + висококачествен лак за печене. Размер : гуманизированный дизайн, висококачествен винен багажник практичен и красив, спестяване на място. Атмосфера : Златен, сребърен минималистичен стил и идеалната семейна двойка, широко използвани в дома, бар, бар за отдих и така нататък. Материал : висококачествена метална стоманена рамка + висококачествен лак за печене. ?【Лесен монтаж】пълен с подробни инструкции и необходимо оборудване може лесно и плавно да извършите инсталирането малко винен стеллажа.С помощта на този стеллажа можете да се насладите на добър вкус на вино по всяко удобно за вас време.Оборудван е с метална вкара като, вино кабинет осигурява вентилация, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот. இ Нашия тавана рафтове, подходящ не само за съхранение на вино и бутилки за дома, но и широко се прилага в търговските помещения като барове, кафенета, хотели, ресторанти, търговски изби и различни елитни клубове.Инсталиране на стелажи и рафтове с винтове, закрепването целия багажник за тавана чрез предварително пробити дупки, и тогава тя е готова за използване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Оборудван е с метална вкара като, вино кабинет осигурява вентилация, като същевременно се гарантира неприкосновеността на личния живот. ?【Дизайн в стил индустриален шик】Този винен бар шкаф в индустриален винтидж стил красят вашата домашна бар и идеално подхожда на всеки стил на домашен интериор.

Клиентите също го харесват..