• Ново
Резервни части за колички и столчета за автомобил /Аксесоари за продуктите на БОБ за бебета, малки деца по-малки деца и за по-малките деца (Сив възглавница-подложка ?
zoom_in

Резервни части за колички и столчета за автомобил /Аксесоари за продуктите на БОБ за бебета, малки деца по-малки деца и за по-малките деца (Сив възглавница-подложка за седалката)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Мека, дишаща и подходяща за машинно пранеОколо 31 "x 13" инча.Идеален за седалки колички, столчета за автомобил, стульчиков за хранене и т.Лесно се инсталира и е отстранена, няма нужда от velcro или експозиции, просто проденьте колани. Са подходящи за седалки колички, столчета за автомобил, стульчиков за хранене и т. Вие ще получите 1 синята възглавница-подложка за седалката.Вие ще получите 1 синята възглавница-подложка за седалката.Мека, дишаща и подходяща за машинно пране.Идеален за седалки колички, столчета за автомобил, стульчиков за хранене, и т.Лесно се инсталира и е отстранена, няма нужда от velcro или експозиции, просто проденьте колани.Около 31 "x 13" инча.

Клиентите също го харесват..