• Ново
PACKNWOOD 210SBAM1Z - Поставка за шампуров на Бвп бамбук Конусообразный притежателя Z-образна форма - Стойка за коктейли - Поставка за закуски - Натурална и биоразлагаемая - (L:
zoom_in

PACKNWOOD 210SBAM1Z - Поставка за шампуров на Бвп бамбук Конусообразный притежателя Z-образна форма - Стойка за коктейли - Поставка за закуски - Натурална и биоразлагаемая - (L:3.5 X W:2.3 X H:3.5in ) (10 бр.)

BGN 20.73

Брой продукти
check Налично

✅ УНИВЕРСАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ - Витрина с бамбук рога чудесно за подаване на малки оръжие, десерти, закуски, сладкиши и леки закуски по всяко време на събитиетоБамбук поставка за шампуров и шишарки, произведени от 100% естествени материали и много е трайна. ✅ ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ РЕШЕНИЯ - Packn Wood създава стойност, като се използват естествени и рециклируеми материали, благодарение на вдъхновението, дизайн и щадящи околната среда решения. ✅ Е идеален за ДЕЙНОСТИ, - това ястие във формата на бамбуково конус е идеален за леки закуски, коктейли, сватби, партита и всякакви други дейности с услугата.Поставка за шампуров позволява безпроблемно сервира на отделни ястия.Нашите гладки и елегантни готови храни правят ястия, които се прилагат, са по-апетитни, при запазване на околната среда. ✅ Корпус от 10 парчета - Z-образна дисплей за биоразградими хранителни продукти, е в състояние да побере 1 рог или пръчки.Моля, обърнете внимание, че изделия и размери може да не са съвсем такива, както е показано на фигура, поради естествените различия в суровините.Дъска е с размери : (L : 3.✅ Е ИЗРАБОТЕН от БАМБУК - ЗА разлика от други витрини и тави, употребявани, тази Z-образна поставка за бамбук шишарки изработени от биоразлагаемой бамбукова конструкция. ✅ ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ РЕШЕНИЯ - Packn Wood създава стойност, като се използват естествени и рециклируеми материали, благодарение на вдъхновението, дизайн и щадящи околната среда решения. ✅ Е ИЗРАБОТЕН от БАМБУК - ЗА разлика от други витрини и тави, употребявани, тази Z-образна поставка за бамбук шишарки изработени от биоразлагаемой бамбукова конструкция.Поставка за шампуров позволява безпроблемно сервира на отделни ястия. ✅ Е идеален за ДЕЙНОСТИ, - това ястие във формата на бамбуково конус е идеален за леки закуски, коктейли, сватби, партита и всякакви други дейности с услугата.На 1-подреждане витрина за партита са поставени и на почти всички шишчета, клечки за зъби и комплекти за приготвяне на храна.5in ) и той идва в 10 бр.

Клиентите също го харесват..