• Ново
Шлайфане кръг Диск Високо Качество на Шлайфане колело кръг на Дърво Въртящ се Диск за Шлайфане Инструмент За Резба по Дърво Абразивен диск Инструменти За ъглошлай?
zoom_in

Шлайфане кръг Диск Високо Качество на Шлайфане колело кръг на Дърво Въртящ се Диск за Шлайфане Инструмент За Резба по Дърво Абразивен диск Инструменти За ъглошлайф Диаметър на 16/22,2 мм (Цвят: Arc, размер: диаметър

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Уникален дизайн : Благодарение на специалната конструкция на трън този шлайфане кръг е мощен и по-ефективен от други шлифовъчни кръговеЛесно се инсталира на ъглова шлифоване кола, подходяща за всички марки шлифовъчни машини. Покритие от силициев карбид се състоят от стотици изключително остри зъби, които бързо премахване на детайла и да се издържат стотици наждачных книжа., предназначени за инсталиране в стандартна електрическа ъглова шлифоване на машината.Лесно и бързо се отстраняват различни материали, экономятся време и усилия. Нов дизайн на формата, е по-подходящ за дърворезба. Характеристики : 1.Пратката включва : 1 x Ъглово шлайфане кръг Повече подробности за Това е идеалният инструмент както за професионалисти, така и за непрофесионалисти. Бързо и лесно премахване на различни материали, спестете време и усилия.Спецификация : Материал : волфрам карбид Форма : Дъговидна / окосена / плоска, Диаметър : както е показано Диаметър на цевта : 16/22,2 мм Цвят : сребрист Препоръчваната максимална честота на въртене е 15 000 об/мин.Покритие от силициев карбид се състоят от стотици изключително остри зъби, които бързо премахване на детайла и да се издържат стотици наждачных книжа.

Material:
Tungsten Carbide
Shape:
Arc/Bevel/Flat
Out Diameter:
as shown
Bore:
16/22.2mm
Color:
Silver
Recommended Max RPM is 15,000:
Features:
1. Tungsten carbide coatings consist of hundreds of extremely sharps teeth that rapidly remove stock and outlasts hundreds of sandpaper pads.:
2. Suitable for rapid removal and shaping, especially for convex and concave areas.:
3. Easy to install on a angle grinder, fits all brands grinder.:
4. Easily and quickly remove a variety of materials, save time and effort.:
5. New shape design, better for carving work.:
6.22mm bore are intended to mount on a standard electric angle grinder.:
Package Included:
1 x Angle Grinding Wheel:
More Details:
This is the ideal tool for professionals and non professionals alike :

Клиентите също го харесват..