• Ново
EYHLKM 8 бр., Мини Пътен Преносим Комплект Меки Четки за грим, Сенки за очи, в Основата, компактна пудра, Коректор за мигли, устни, руж, Четка за грим (Цвят: A)
zoom_in

EYHLKM 8 бр., Мини Пътен Преносим Комплект Меки Четки за грим, Сенки за очи, в Основата, компактна пудра, Коректор за мигли, устни, руж, Четка за грим (Цвят: A)

BGN 77.85

Брой продукти
check Налично

Пратката включва : 8 * четка за грим Забележки : поради разликите между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продуктаИзползва се за грим на вежди, мигли, очите и бузите си.Спецификация : Име на продукта : четка за грим Материал на четките : найлон Количество : 8 бр.Не е лесно да надраскат кожата, лесно се залепва прах.Подходящ за къща или магазин за козметика.Ако сте особено притеснени, моля ви останете към това внимателно.Отговаря на всички основни изисквания към дневната макияжу.Размер на продукта се измерва ръчно, и отклонения в размер на неизбежна. /Комплектматериал дръжки : Пластикспецификация : Отговаря на всички ежедневно съществените изисквания към макияжу.Подходящ за къща или магазин за козметика.Сравнете подробен размер с вашите, моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Нежен, приятен за кожата, не дразни.Нежен, приятен за кожата, не дразни.Не е лесно да надраскат кожата, лесно се залепва прах.Използва се за грим на вежди, мигли, очите и бузите си.Ако има проблем със стока, моля оставете съобщение, преди да оставят лош съвет.

Product name:
makeup brush
Brush material:
nylon
Quantity:
8 pcs/set
Handle material:
plastic
Specification:
Meet all daily basic makeup requirements.:
Used for makeup on eyebrows, eyelashes, eyes and cheeks.:
Not easy to scratch the skin, easy to stick powder.:
Gentle, skin-friendly, non-irritating.:
Suitable for home or cosmetics shop.:
Package Included:
8*makeup brushes:
notes:
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Compare the detailed size with yours, please allow an error of 1-3 cm due to manual measurement.:
If there is a problem with the product, please leave a message before giving a bad review.:
The size of the product is measured manually, and the error of the size is inevitable. If you are particularly concerned, please take it carefully. :

Клиентите също го харесват..