• Ново
SMLJLQ 12 бр. Сини коса за грим брилянтен цвят с шарени Личи, твърда опаковка, комплект четки за грим, Козметичен инструмент (Цвят: A, размер: 12 бр.)
zoom_in

SMLJLQ 12 бр. Сини коса за грим брилянтен цвят с шарени Личи, твърда опаковка, комплект четки за грим, Козметичен инструмент (Цвят: A, размер: 12 бр.)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

С модерни и атрактивни коса те няма да бъдат лесно надраскване на кожата и лесно се придържаме powderИзработен е от висококачествен материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата си. Този комплект четки съдържа различни четки за моден дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди в ежедневната се прилага.Изработен е от висококачествен материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата си.Идеален за нанасяне на прах, тонален крем руж, консилера и други средства за лицето, очите и т. Четки за грим с различни размери Дължина : 18 см. Този комплект четки съдържа различни четки за моден дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди в ежедневната се прилага.Този набор от четки съдържа различни четки за моден дизайн, които са практични и могат да задоволят основните си нужди в ежедневната се прилага.no выцветая или които попадат, можете да го използвате за по-дълго време.Идеален за нанасяне на прах, тонален крем руж, консилера и други средства за лицето, очите и т.no выцветая или които попадат, можете да го използвате за по-дълго време.Изработен е от висококачествен материал, който е трайна за използване и осигурява отлични грижи за кожата си.

Brush material:
Wool Fiber
Brush handle material:
Wood
Package Including:
12pcs/pack Makeup Brush in different size:
Length:
18cm
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Клиентите също го харесват..