• Ново
Комплект Четки за грим Shiratori с Титуляра, 12 бр. Четки за грим, Изкуствена Основа на Премиум клас Четка За Смесване на Прах За Лице, Руж, Консилеры, Сенки за очи, Комплек?
zoom_in

Комплект Четки за грим Shiratori с Титуляра, 12 бр. Четки за грим, Изкуствена Основа на Премиум клас Четка За Смесване на Прах За Лице, Руж, Консилеры, Сенки за очи, Комплект Четки За грим - Син

BGN 5.09

Брой продукти
check Налично

Всички четки са били тествани за използване в определени за грим 1: Нанасяне на пудровой основи с полирани четка за нанасяне на минерални продукти върху кожата.Направете вашия работен плот малък и чист.Лесен за употреба, материалът с най-високо качество, четина по-висока плътност на косата от висококачествени изкуствени и синтетични влакна, не сменяне на перата.Тези меки четки за грим лесно почистване, и те изсъхват бързо.Комплект четки за грим с футляром-притежател : Идва с висококачествен пластмасов държач за четки за рисуване, която е подходяща за съхранение и сортиране на вашите четки.Политика на гаранция и връщане : Ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ви препоръчваме да използвате мек препарат за почистване, като детски шампоан, за да се измие ги всяка седмица, ако се използва ежедневно.Пратката включва : 1 комплект 12 бр. 3: Четка за нанасяне на тонален крем - винаги използвайте я, за да започне да се прилага от вътрешните области на лицето навън, за да не се види краищата на тонален крем. 4: Веерная четка - използвайте спрей за лесно вуалирующей прах или пудрового хайлайтера.Идеален за придаване на контура, перо, перушина и отделяне. 11: Пискюл за очна линия на очите за безупречна линия на окото 12: Пискюл за спирала за мигли - Използва се за чесане на миглите 13: Калъф за набиране на четки за грим - За съхранение на комплекта инструменти за грим Съвети за грижа за четки - Използвайте държач за четки за рисуване, който ще е много полезен за поддържане на формата на плавниците. - Добре почистени четки осигуряват най-добри резултати грим.Необходими набор от четки за грим : Използвайте четка всякакъв размер и форма, за да даде лице на безупречен външен вид. 9: Малък пискюл за сенки за очи - За отвеждане на сенки в гънката на очите си. четки за грим с притежателя. 2: Пискюл за руж - за стряхивания излишната прах и нанасяне на завершающего черти.

Клиентите също го харесват..