• Ново
Четка за баня SSDD с дълга дръжка, четка за баня от Мека кожа, Четка за баня, Разтривайте Гърба, Четка за артефакти за баня, Не искат другите да се къпят (Цвят: зелен)
zoom_in

Четка за баня SSDD с дълга дръжка, четка за баня от Мека кожа, Четка за баня, Разтривайте Гърба, Четка за артефакти за баня, Не искат другите да се къпят (Цвят: зелен)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

★ Най-добрият инструмент за душата е идеална за почистване на труднодостъпни местаТой ексфолира и изглажда кожата, включително всякакви брутални участъци от кожата. ★ Глава на четка е мека и удобна и не се унищожава.Раменете са лесни за почистване, което прави на гърба на по-удобен, здрав, сигурен и екологично чист.Пълно задоволяване на вашите ежедневни нужди за къпане и доведете по-голямо удобство в живота ви. ★ Дизайн на отвора за окачване на химикалки, четки за баня, може да бъдат назначени и съхраняване, спестяване на пространство и лесно моясь. ★ Дръжка има добър противоскользящим ефект, водоустойчив и влагостойка, е полезна за здравето и безвкусна, лесен за почистване. ★ Дизайн на отвора за окачване на химикалки, четки за баня, може да бъдат назначени и съхраняване, спестяване на пространство и лесно моясь.Премахва дълбоки замърсяване и предотвратява появата на акне.Задната част на дръжката е подвижна за отстраняване на роговия слой зад крака. ★ Четка за баня е с извити дизайн с дълга дръжка. ★ Дръжка има добър противоскользящим ефект, водоустойчив и влагостойка, е полезна за здравето и безвкусна, лесен за почистване.Пълно задоволяване на вашите ежедневни нужди за къпане и доведете по-голямо удобство в живота ви. ★ Най-добрият инструмент за душата е идеална за почистване на труднодостъпни места.Лесен за почистване, много пяна и осигурява дълбоко почистване.★ Четка за баня е с извити дизайн с дълга дръжка. ★ Име : Четка за баня ★ Размер : 37 см ★ Материал : пластмаса ★ подходящ за тълпата : възрастни ★ Характеристики : дизайн подвижни дръжки, дръжка, устойчива на плъзгане, лесен за почистване, меки и удобни, дизайн с отвор за окачване, лесно пяна ★ Функция : Подобрява състоянието на кожата по естествен начин, че ексфолира, премахва мазнини, замърсявания и остатъци от в порите, подобрява кръвообращението, стимулира лимфната система ★ Употреба : Може да се използва като четка за вани, миене на гърба, домашно СПА ★ Съвет : поради различна резолюция на дисплея ще нюанси, надявам се да се оправи!★ Размерът при ръчно измерване, грешка е около 1 см -3 см, това е нормално, надявам се да се разбере!★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти!.

Клиентите също го харесват..