• Ново
Holibanna 2 бр. Сгъваеми Закачалки, Закачалка за дрехи, Стенни Закачалки за дрехи, Компактни Гардеробни системи, Закачалки за гардероб, Каскадни Закачалки, Закачалка за ?
zoom_in

Holibanna 2 бр. Сгъваеми Закачалки, Закачалка за дрехи, Стенни Закачалки за дрехи, Компактни Гардеробни системи, Закачалки за гардероб, Каскадни Закачалки, Закачалка за палта, устойчива на плъзгане Закачалка за дрехи,

BGN 5.26

Брой продукти
check Налично

- при използване на апартаменти, хотели и при намаляване на размера дръжте дрехите си в ред, а завъртане на закачалка не се колебаеИнформация за стоки, Закачалки за дрехи и Удобни рафтове за съхранение в гардероба си, спестяват място, осигуряват чистота и ред.Сушилня за дрехи : ?? при използване на апартаменти, хотели и при намаляване на размера на дрехи съхранявайте я добре и без бръчки. - Той има девет дупки, в един шкаф за съхранение, който поддържа 9 закачалки, равномерно разположени между стелажи за дрехи и няколко органайзерами за закачалки. - Окачен на куката се завърта на 360 градуса, и подвесная корона може свободно да се движат закачалка за сушене.Компактни закачалки : Закачалка за сушене на чорапи изработени от пластмаса и извори, тя е изключително здрава и трайна. компактен закачалка за дрехи, изработена от полипропилен материал, здрава, трайна употреба.Закачалки за спестяване на място в гардероба : намаляване размери : стаи, общежития и апартаменти с ограничено пространство за съхранение. -Материал : големи закачалки за дрехи от полипропилен.Големи Закачалки за дрехи : Той е на по-тънки и гладки ръбове, които са приятни за вашите ръце и дрехи. -Цвят : Розово закачалки.Пратката включва 2 х закачалки Характеристики -Размер : Приблизително 40x20x1,5 см органайзер за окачване на дрехи.

Клиентите също го харесват..