• Ново
Petotw Опаковка на торбичките за кучешки Какашек Притежателя на Торбичката за Кучешки Какашек Привързана към кучета и кучета Поводку, Преносим Опаковка на Торбичкит?
zoom_in

Petotw Опаковка на торбичките за кучешки Какашек Притежателя на Торбичката за Кучешки Какашек Привързана към кучета и кучета Поводку, Преносим Опаковка на Торбичките за кучешки отпадъци с Карабинка, 2 безплатни Ролка

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

【 Качествена и гладка светкавица 】 : Тази светкавица на чантата за кучешки какашек здрава, гладка и лесно отваряне и затваряне, той е минал хиляди тестове【Надеждно закопчаване велкро】 : Този лек диспенсер за торбички за кучешки какашек лесно се прикрепя към всеки кучета и кучета поводку или выдвижному поводку с помощта на здравите колани от велкро.Ще се радвате на този титуляр за чанти за кучета.Може да бъде биоразлагаем чрез 2-8 години, полезен е за здравето и е безвреден за околната среда. * Опаковка пакети за какашек.Повече не е нужно да търсите торби за отпадъци на домашни любимци по време на разходки на открито в ежедневието си.Отлично закрепване за каишката за начин на отглеждане на кучето. / ролка за тестване на този спорта.Няма да излизаш или скача по време на релаксиращи разходки с кучето.Изработен от мека тъкан, по-устойчива на износване и лесна за переноске. * Лесен за използване и дълголетие. * Ходене без ръце.Дайте да ви възможност свободно да ходи за ръка. пакетчета по 15 бр.Нашата переноска / държач за чанта за кучешки какашек много здрав. 【БЪРЗ ДОСТЪП ДО МЕШКАМ ЗА КАКАШЕК】 : Спестете време и усилия, просто достав си следния пакет за кучешки какашек от притежателя this акане bags точно сега, когато ви е необходимо.

Клиентите също го харесват..