• Ново
Диспенсер за кучешки отпадъци Пет Dreamland - Диспенсер за какашек за каишка - Включва една безплатна ролка торбички за кучешки какашек - Калъф с ципове, колани с куки и к
zoom_in

Диспенсер за кучешки отпадъци Пет Dreamland - Диспенсер за какашек за каишка - Включва една безплатна ролка торбички за кучешки какашек - Калъф с ципове, колани с куки и карабинка за удобно носене (зелен)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Той е лек, лесно се носи с себе си, и в него достатъчно място, за да побере два ролка чанта за кучешки отпадъци, ключодържател или малки кучешки лакомстваДобавете и това, и друго в кошницата Си сега!. ? Спестете повече сега!Ще Получите отстъпка от 30% в нашия титуляр за кучета, чанти за каишка, ако го добавите в кошницата заедно с един от нашите маркови каишки за кучета без ръце. ? Перфектната чанта Притежателя за кучешки какашек!Насладете се на спокойствието на ума с нашите държач за кучешки чанти за каишки. ?? Изненадайте приятели-любители на кучета чудесен подарък : опаковка Doggy Акане Bag Dispenser се предлага в красива цветна опаковка, идеалният подарък за вашите приятели-любители на кучета. ❤️ Лекота на използване.Просто трябва от време на време трябва да го напълним с нови ролята на торбички за кучешки отпадъци.Двойна система за захващане : Има два начина да прикачите вашия нов опаковка за кучешки отпадъци : два здравите и надеждни колан с куки и вериги, които могат да бъдат приложени към всеки кучета и кучета яката или поводку, или допълнителен карабинер за закрепване към колана.? Не бъдете изненадани!Този държач на торбата за какашек лесно се прикрепя към всеки поводку, яката или колан, така че никога няма да бъде хванат неподготвен.

Клиентите също го харесват..