• Ново
YARNOW 8шт Растителни Кошница Хранилки За Птици Притежателя на Храна за Папагали Кошница за храна за Птици, Играчки За Котки Плодови Подвесная Кошница Килер Кошница З?
zoom_in

YARNOW 8шт Растителни Кошница Хранилки За Птици Притежателя на Храна за Папагали Кошница за храна за Птици, Играчки За Котки Плодови Подвесная Кошница Килер Кошница За Съхранение на Птица Растителни кошница Кошница

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

хранилки за клетки за папагали могат да бъдат окачени или фиксиране на клеткатаИГРАЧКИ ЗА ДРЕСУРА на ПАПАГАЛИ- ⭐️Кошница за плодове и зеленчуци birds за папагал, подходящи за птици, папагали и други домашни животни, които живеят в клетка.А за плодове за папагали могат да се съхраняват в количката за храна за птици, изцяло запълнена от зеленчуци или плодове.ГРАДИНСКИ ХРАНИЛКИ за ПТИЦИ - за съхранение на плодове, зеленчуци, ПЛАСТМАСОВИ КОШНИЦИ за ХРАНА - Може да се монтира на клетката с помощта на ключалката на капака.ПОДВЕСНАЯ КОШНИЦА за ПРОДУКТИ С ПЛОДОВЕ - Продукти по-добре се нарязва на по-големи, за да те не изпадали през дупките. -Цвят : Синя клетка за папагал. - Лека конструкция куха кошница е удобно, за да сложи в нея малко плодове, пшеница, а също така и за да се домашни любимци може да има пластмасова кошница за папагали. -Материал : Пластмаса клетка за хранене на птици.Описание на продукта Плодови шишчета от папагал, ще Стане прекрасно допълнение към всеки дом или градина, която сте избрали. - Преносим и може да се използва във всяка стая, лесно става и е настроен, е супер лесно подвесная кошница.Най-добре нарязани на храна по-голям, така че той да не пада от дупката.Висящи играчки за скално катерене в клетка за птици - за всяка любов към птиците.

Клиентите също го харесват..