• Ново
Чаша за Хранене в Клетка за птици От Неръждаема Стомана, Купа за Хранене на Хранително-вкусовата Вода, Чаша с Пластмасов Държач, Аксесоари за Клетки за Малки Попуга?
zoom_in

Чаша за Хранене в Клетка за птици От Неръждаема Стомана, Купа за Хранене на Хранително-вкусовата Вода, Чаша с Пластмасов Държач, Аксесоари за Клетки за Малки Попугайчиков, Вълнисто Папагал, Неразлучник, Стоки за домашни

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

? Купата на хранилки за птици, свалящ се, без да е необходимо да извадят целия притежателят на клетките, което прави по-лесно почистване и пълнене ? Лесна инсталация L : балон 3. ? Тази чаша за хранене на птици - чудесен аксесоар за клетка за клетки, може да се използва не само за съхранение на храна или вода за вашия мил папагал, но и като поставка за жердочки.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана + акрил Размер : (на Разположение различни размери теглене) (прибл.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви предоставим най-доброто обслужване.31 * 1,97 инча / 8,4 см * 5 см Цвят : случаен Характеристики : ? е Подходящ за малки птици като папагал, вълнисто папагал, какаду, чинка, канарче, неразлучник, лорикет и така нататък. ? Битумен притежателят гарантира, че купата остава на място, без да се движат, предпазва от преобръщане купички или валежите храна, осигурява сигурността на вашите домашни любимци и намалява всички клетки. ? Тази чаша за хранене на птици е заключен в клетка с помощта на скоба за защита от ръжда и две барашковых гайки, което осигурява много стабилна инсталация на клетката. ? Безопасен материал : Тази чаша за хранене на птици е изработена от неръждаема стомана с пластмасов държач, нетоксична и безвреден, не съдържа неприятни миризми или микроби, като пластмасова купа за хранене.Пратката включва : 1 * Чаша за хранене на птици Бележки : ? Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Клиентите също го харесват..