• Ново
Много голям Фидер колибри Insect_Guard | Ant_Moat за хранилки за диви животни, Куки за аксесоари - Чадъри, Окачени капан за мравки за вътрешен двор, косене на трева, Градина, на
zoom_in

Много голям Фидер колибри Insect_Guard | Ant_Moat за хранилки за диви животни, Куки за аксесоари - Чадъри, Окачени капан за мравки за вътрешен двор, косене на трева, Градина, на Открито, на двора (Червен)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

Както всички знаем, наближава пролетта и повечето насекоми, като мравки, ще започнат да търсят храна навсякъде, включително и хранилки за колибриГолям отвор, лесно подвешивается на клон на дърво, здраво и антикоррозийное прахово покритие за продължителна употреба.Продава се помощен кука за купата на колибри, в комплект не е включена ясла за птици. 【По-трайни нержавеющие висящи куки 】- висок Клас стоманена кука за риболов на мравки с висока носеща способност, подходящи за всички видове висящи хранилки за птици. ✿【Предпоставка включва】 1 х Кука, 1 х Четка за почистване, 1 х капачка.➤【Хранилки за нектар голям капацитет】- В нашия много голям резервоар колибри ant_guard достатъчно място за вода и масла, което позволява лесно трябва да го напълним, и не трябва да се грижи за него и да го всеки ден.Това е метална кука не е много малък и не много голям, който е подходящ за всички случаи, както на закрито, така и на открито. ✿【Предпоставка включва】 1 х Кука, 1 х Четка за почистване, 1 х капачка. 【【Лекотата на монтажа + почистване на】 - Просто закачете куката на хранилки за птици "авлига" към капака на чадър и затягане на другите си на една кука, а след това да виси ant_moat на една линия между плетене на една кука и кормушкой.В същото време, украсили вашия двор, добавяне на повече удоволствия.По този начин, този продукт може да ви помогне да тръгнете insects.Чудесен избор за тези, които обичат птиците и се нуждае от осигуряване на безопасни условия на хранене на диви птици.В комплекта е включена една чистящая четка за почистване на отвори за подаване и други труднодостъпни места. 【По-трайни нержавеющие висящи куки 】- висок Клас стоманена кука за риболов на мравки с висока носеща способност, подходящи за всички видове висящи хранилки за птици. ➤【Хранилки за нектар голям капацитет】- В нашия много голям резервоар колибри ant_guard достатъчно място за вода и масла, което позволява лесно трябва да го напълним, и не трябва да се грижи за него и да го всеки ден. 【Дизайн защитен своята практика за чадър】 капачката в формата на чадър, предназначени за ефективно предотвратяване на изпаряване на вода и масла.

Клиентите също го харесват..