• Ново
Ipetboom Играчки за домашни любимци 1 бр. Аксесоар Храна Малка Платформа За Хранене на Клетката Титуляр за Купата на Любовта Папагал Зелени Птици За Съхранение на Чаши ?
zoom_in

Ipetboom Играчки за домашни любимци 1 бр. Аксесоар Храна Малка Платформа За Хранене на Клетката Титуляр за Купата на Любовта Папагал Зелени Птици За Съхранение на Чаши Контейнер Кошница Папагали Ястие Купата на Битови

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Скоби за плодове и зеленчуци Parrot Когато птиците се хранят в купа, тази подвесная а може да осигури на вашия домашен любимец чиста храна, и си животни, които не ще изхвърляне на храна -Цвят : зелен играчка за домашни моляров - Благодарение на уникалния си дизайн тя може да привлече вниманието на домашни птици и вашия домашен любимец, не ще прекара излишната храна на висящи чаши за хранене. Информация за стоки, Широко използвайте къщичка за хранене на домашните папагали, врабчета или други домашни птици. -Изработена от висококачествен материал с глоба изработка, тази подвесная а ще донесе на вас и на вашия домашен любимец много повече изненади, отколкото чаша за хранене на папагали. чаша за хранене на птици-материал, от който е изработена тази подвесная купа за хранене, много, много трудно да навреди.КОШНИЦА ЗА ХРАНА TREAT УСТРОЙСТВО - Подвесная купа за хранене осигурява на вашия домашен птиците чиста среда за хранене.ТИТУЛЯР КОСТИ от СЕПИЯ - Подвесная купа за хранене осигурява на вашия домашен птиците, както и много чисти условия за хранене. -Тази подвесная ясла е устойчива на износване, поради което Папагал може дълго време да я кълват.Осъществяване на списък 1 х Ясла за домашни любимци, Особености -Материал : Метална купа за храна за птици с Размер : 13,50 X5,50 X4,00 см / 5,31 X2,16 X1 Аксесоар за клетки за птици.

Клиентите също го харесват..