• Ново
FORZENA 2 Опаковки Купа за дребни Животни, Свалящ Се за домашни животни в Клетка, Керамични Пиенето на Вода и храна, за да проверите за Дребни Животни: Заек, Папагал, Кате
zoom_in

FORZENA 2 Опаковки Купа за дребни Животни, Свалящ Се за домашни животни в Клетка, Керамични Пиенето на Вода и храна, за да проверите за Дребни Животни: Заек, Папагал, Катерица, Хамстер, Чинчила, Пор (Средно)

BGN 8.49

Брой продукти
check Налично

Описание на продукта : Проект : Стационарната купа за хранене Материал : керамика Цвят : розов, бял Размер : S-Около 6,5 X6,5 X4 см (2,56 ? x 2,56? x 1,57?)?Подходяща за хамстери, един gerbil, папагали и т Изработена от висококачествена керамика, той е доста стабилна, по своята същност и нетоксичен, лесни за почистване и в него е трудно да получи остатъци от храна. Моля, се допуска отклонение до 1-2 см от различни начини за измерване, моля, сравнете размерите на детайли с вашите домашни любимци, преди покупка!!!Благодарим ви!В пакета е включено : 2 * Стационарната купа за хранене. М-около 10,6 X10,3 X4,5 см (4,2 ?x 4,1 ? x 1. Подходящ за : хамстер, морски свинчета, чинчили, таралежи, порове, зайци, норки, папагал, белтъчини, захар планер и други малки домашни любимци.Благодарим ви за разбирането! 2.За инсталацията не изисква никакви инструменти.Керамика-крехка стока, тя е лесно да се прекъсне по време на транспортирането, моля, бъдете внимателни.Пакетът включва : 2 купи и монтаж на накрайник.Измийте го с вода, защото тя е изработена от керамика.Идеален за чаши за хамстери : почистване на купички за хамстери отнема само 30 секунди.Висококачествени материали -Използване на висококачествени керамични материали, тънка технология, гладка повърхност в съответствие с изискванията за чистота, подходящи за малки домашни любимци.Някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, благодаря?. Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Има два размера на избор? S? 2.

Клиентите също го харесват..