• Ново
WDPAWS Кристали, Топло Кадифена Яка с Подплата, за Кучета и Котки, с Украса във вид на Кристали и Диаманти, Яки Прекрасни Момичета с папийонка за Котки, Котенков, Кученц?
zoom_in

WDPAWS Кристали, Топло Кадифена Яка с Подплата, за Кучета и Котки, с Украса във вид на Кристали и Диаманти, Яки Прекрасни Момичета с папийонка за Котки, Котенков, Кученца, Малки Кученца (S, Черен)

BGN 3.60

Брой продукти
check Налично

моля, уверете се, че между ошейником и шията на кучето, остават само 2 пръстаТопла вътрешна подплата от мека кадифе не само осигурява топла защита, но и намалява триенето, за чувствителна кожа на домашни любимци. уверете се, в точния размер за вашия домашен любимец, преди да купите. 【Стилен диамант яка】 диамантена нашийник за котки и кучета е напълно осеяна с 5 редици блестящи страз, красив и искрящ, прави вашия домашен любимец по-привлекателен и завладяващ, декоративна пеперуда здраво закотвени на яка, очарователен и трайна. 【Златна обтегач】 : Класическа златна метална тока прави по-елегантна яка; 5 регулируеми проушин. 【Материал 】 е Изработен от екологично чист замшевого материал, който придава на яката мекота и комфорт. 【Обърнете внимание на измерване на размера на шията 】 моля, внимателно измерва своите домашни любимци, за да направи правилната покупка.Това прави вашия домашен любимец прилича на принцеса / принца на партито.【Размер S】 ширина на яката 3/5 инча, шия регулира от 10 инча до 12,5 инча, има 5 регулируеми проушин по размер врата на домашен любимец.Правилно подбран нашийник няма да остави кучето си на място за дъвчене. 【Материал 】 е Изработен от екологично чист замшевого материал, който придава на яката мекота и комфорт.Правилно подбран нашийник няма да остави кучето си на място за дъвчене.Това прави вашия домашен любимец прилича на принцеса / принца на партито. 【Обърнете внимание на измерване на размера на шията 】 моля, внимателно измерва своите домашни любимци, за да направи правилната покупка.

Клиентите също го харесват..