• Ново
Pinshion 20 Опаковки, Съдове за готвене и хранене, 3 офиса, Bento Box 1050 мл / 36 грама, Хранителни Контейнери за микровълнова с капак, Контейнери за съхранение на храни, Трайни П?
zoom_in

Pinshion 20 Опаковки, Съдове за готвене и хранене, 3 офиса, Bento Box 1050 мл / 36 грама, Хранителни Контейнери за микровълнова с капак, Контейнери за съхранение на храни, Трайни Пластмасови Контейнери За съхранение

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Контейнери за контрол на порции с капак за 20 опаковки, във всяка опаковка от 3 отделенияБезопасен за храните полипропилен материал, който е безопасна за употреба. -Може да се използва в микровълнова печка и хладилник.Можете да претопляне на храни в контейнери за bento с помощта на микровълновата фурна, докато се наслаждавате на удобството на бързото загряване на изисканите ястия, без значение дали сте в офиса или в училище.Ако не искате да ги използвате повторно, можете просто да изхвърлите тези контейнери в кофата за боклук или кофа за боклук. - Когато отидете на пикник, били ли сте някога с протечкой продукти и необходимост от почистване чантата си или кола?Тези херметични контейнери за продукти ще направят доставка на храна по-лесно. съдове за готвене с капак - достатъчно големи за съхранение на пилешко, ориз и зеленчуци.Той също така е идеален за приготвяне на паста, салати и супи. -Диета / контрол на порции, готови ястия и предварително съхраняване на продукти може да се прости с помощта на тези кутии за деликатеси.Здрава конструкция предназначена е за това, за да издържат на нагряване от микровълнова печка.Възможностите са безкрайни - от разогревания продукти, преди замразяване и оформяне на ястия пакетирана.Те са безопасни за замразяване на хранителни контейнери с капацитет 36 грама гарантират, че продуктите запазват своя вкус, цвят и консистенция. ***ЗАБЕЛЕЖКА *** Тези контейнери за продукти не могат да се поставят във фурната.Тези висококачествени съдове за готвене ще ви помогнат да изготвят планове за здравословно хранене за една седмица напред и да реализира своя план за хранене.

Клиентите също го харесват..