• Ново
Златни Пръстени за Салфетки Комплект от 5 Кухи Пръстени за Салфетки Титуляр за Сватбата, Ден на Благодарността, Коледа, всеки ден Празнични Партита, Държач за Пръст?
zoom_in

Златни Пръстени за Салфетки Комплект от 5 Кухи Пръстени за Салфетки Титуляр за Сватбата, Ден на Благодарността, Коледа, всеки ден Празнични Партита, Държач за Пръстените за Салфетки (Златен)

BGN 3.50

Брой продукти
check Налично

Блестящата украса от злато, сребро или розово злато лесно се поддава на избледняване, тя ще красят масата ви и ще доведе до много комплименти от вашите клиенти【Минималистичен дизайн】Геометричен дизайн с изрезки изглежда изящно украсена с обичайното салфетка, придава на вашата трапеза елегантност и високо ниво. диаметър на 1,49 инча * ширина 1,41 инча, без съмнение, добре се съчетава с кърпички всеки стил.Украсете масата за официална среща или ежедневна събрание, дайте на семейството и приятелите си с добро настроение и украсете вечеря. 【Украсете вечеря】 Выдалбленный външен вид прави притежателя пръстени за салфетки по-очарователна и привлекателна.За сватба, вечеря, юбилей, Коледа, Нова година, Деня на бащата, на майката, Деня на благодарността, пикници, партита, празнична украса на масата, което може да украсите вашата маса, по-елегантно и да се направи храната вкусна. 【Здрав материал】 Направени от качествени сплави, метални пръстени за салфетки трайни и многоразовы, лесно и деликатны. 【Широк диапазон на използване】Пръстени за салфетки перфектно се съчетават с различни сервировками на масата.Технически характеристики Материал : издръжлив метал Размер : Треугольное пръстен за салфетки : височина 1,57 инча, диаметър 1,57 инча Прости пръстени за салфетки с пайети са подходящи за салфетки в различни цветове тези елегантни и изискани бижута ще озарява вашето монотонността салфетки, вие ще получите много комплименти по време на парти.

Клиентите също го харесват..