• Ново
Kwlegh Океанская Тематична Покривка Под Морската Раковина Кръгла Покривка За Маса Цветна градините или коралово Покритие за Кухненско масата за Хранене Декорация на
zoom_in

Kwlegh Океанская Тематична Покривка Под Морската Раковина Кръгла Покривка За Маса Цветна градините или коралово Покритие за Кухненско масата за Хранене Декорация на Партита Сватби (60 × 60 см)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Нашите покривки за маса са изработени от специално обработен полиестер, с високо качество, приятен на допир Налични размери -60х60 см (също така се прилага към 50-60 дюймам). Покрийте с маса, декорирайте стаята и създайте отпускаща атмосфера.Той е подходяща за всички сезони и ще стане най-добрият избор за стаята си или предстоящи партита. ?【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ · да се СЪХРАНЯВА】 Нашата покривка star fish лесно се почиства, може да се пере в машина при ниска температура (по-ниска от 60 градуса по Целзий).Поради разликите в измерванията може да се наблюдава отклонение от 1-2 виж Благодаря за четене!Ако кръгла покривка - това е нещо, което търсите за украса на дома, моля, натиснете жълтия бутон, за да я добавите в количката. Идеален за ежедневна употреба, партита, фестивали, пикник, сватби, тържества, Коледа и т. - Лесно обслужване : 1.Съвети : Моля измерете размера на бюрото си, преди да купите.Освен това, когато те не се използват, те могат да се разпаднат на руло или сгънати заедно за да спестите място. ?【МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС】 Покривка sea shells изработена от полиестер, който е здрав, мек, топъл, приятен на допир, моющийся и за многократна употреба, са много подходящи за украса на масата и за удължаване на срока на службата му.Нека всички!Поставете това на вашата маса под морската покривка с уникален дизайнерски модел и се наслаждавайте щастлив вечеря!Постелите на масата пъстра покривка и промените стила на помещението, за да го правят стилен и уникален.Той е подходящ за кръгла маса с размери 50 × 50 инча до 60 × 60 инча.Да не се излага на сухо почистване. Покривка с принтом с висока разделителна способност без избледняване.

Клиентите също го харесват..