• Ново
Градинска Покривка RANDLANTER с цип и отвор за чадър, Устойчиво на надраскване/Брызгам /Водоустойчив Покривка за Пролетно-летните Партита в задния двор, барбекю, Семейн?
zoom_in

Градинска Покривка RANDLANTER с цип и отвор за чадър, Устойчиво на надраскване/Брызгам /Водоустойчив Покривка за Пролетно-летните Партита в задния двор, барбекю, Семейни Събирания - Сив 70

BGN 8.23

Брой продукти
check Налично

?ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА - Градинска покривка с дупка за чадър и цип може да се пере в перална машина, съхраняващ цикъл, с ниска сушене на перална машинаИдеален за вътрешно и външно използване. ✨УНИВЕРСАЛНИ СЛУЧАИ - можете да използвате на закрито и на открито, особено за приготвяне на барбекю, партита, пикници, в задния двор, на летните събирания, коктейли, банкети, чаепитий, рожден ден, кафе, къмпинг. побира 5-7 души.За да не повлияе на използването, моля, избягвайте продължително излагане на пряка слънчева светлина на открито. ?100% ПОЛИЕСТЕР – Сива покривка RANDLANTER с цип и отвор за чадър е направена от висококачествен полиестер материал, който лесно да избледняват и късане, а също така е водоустойчив.За да не повлияе на използването, моля, избягвайте продължително излагане на пряка слънчева светлина на открито.Защитете маса от надраскване и петна, и смили се за себе си от притеснения.Не отбеливайте и не гладьте. ?С цип И отвор за ЧАДЪР – Достъп до дупка за чадър в центъра на тази покривки с цип улеснява инсталацията или извличане.Не отбеливайте и не гладьте. побира 5-7 души. ?ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА - Градинска покривка с дупка за чадър и цип може да се пере в перална машина, съхраняващ цикъл, с ниска сушене на перална машина. ✨УНИВЕРСАЛНИ СЛУЧАИ - можете да използвате на закрито и на открито, особено за приготвяне на барбекю, партита, пикници, в задния двор, на летните събирания, коктейли, банкети, чаепитий, рожден ден, кафе, къмпинг.

Клиентите също го харесват..