• Ново
Zerodeko Органайзер Етерични Масла И Етерични Масла Кутия За съхранение на Бутилки с Етерично масло Калъф За Етерично Масло Притежателя Кутия За Съхранение Кутия За Е?
zoom_in

Zerodeko Органайзер Етерични Масла И Етерични Масла Кутия За съхранение на Бутилки с Етерично масло Калъф За Етерично Масло Притежателя Кутия За Съхранение Кутия За Етерично Масло Етерично Масло 25

BGN 49.28

Брой продукти
check Налично

етерични масла за ароматерапия ще донесат в дома организация на пространството за съхранение и чист стил с помощта на тази шкафове за съхранениеОРГАНАЙЗЕР за КУТИИ с ЕТЕРИЧНИ масла - може да се използва за съхранение на парфюми, продукти за грижа за кожата, статуи и канцеларски материали; възможностите са безкрайни. - Кутия за абонамент на етерични масла за вашия приятел, и на семейството. - Най-лесният и елегантен калъф за съхранение на чекмеджето за съхранение на етерични масла.КУТИЯ ЗА АБОНАМЕНТ на ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - 24 малки окото и 1 мрежа взимайте за съхранение на флакона с етерично масло и козметичен флакона.МЕСЕЧНА КУТИЯ за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - Използвайте място на загроможденном работния плот с помощта на това много функционално организатор.МЕСЕЧНА КУТИЯ за ЕТЕРИЧНИ МАСЛА - Използвайте място на загроможденном работния плот с помощта на това много функционално организатор.Композитен материал.ОРГАНАЙЗЕР за КУТИИ с ЕТЕРИЧНИ масла - може да се използва за съхранение на парфюми, продукти за грижа за кожата, статуи и канцеларски материали; възможностите са безкрайни.дървесни етерични масла Достатъчно място за вашия флакона с етерично масло?Този органайзер е с 25 на мрежи, за да осигури пространство за по-голям брой предмети.КАЛЪФ за СЪХРАНЕНИЕ - за вашия приятел, и на семейството. - Място на използване на загроможденном работния плот с помощта на това много функционално организатор с етерично масло за ароматерапия. - Размер : 27,4x14,5x9 органайзер за етерични масла. - Цвят : както е показано на фигура кутия за съхранение на бутилки с етерично масло.КУТИЯ за съхранение - 24 малки окото голяма мрежа за съхранение на флакона с етерично масло и козметичен флакона.

Клиентите също го харесват..