• Ново
Стенно Огледало за грим, Тоалетно Огледало с осветление и 3-Кратно увеличение, Огледало за баня, 8-инчов Кръгло Огледало за Грим, Въртящо се на 360 Градуса, за бани за Х?
zoom_in

Стенно Огледало за грим, Тоалетно Огледало с осветление и 3-Кратно увеличение, Огледало за баня, 8-инчов Кръгло Огледало за Грим, Въртящо се на 360 Градуса, за бани за Хотели, Перезаряжаемое чрез USB

BGN 40.05

Брой продукти
check Налично

Огледала за гримОгледала за грим.Това стенно огледало гарантира, че ще получите като кристално чисто отражение, така и осветяване, имитирующую естествено осветление!. Увеличен 3 пъти огледало може да увеличи вашите черти на лицето, което ви позволява да се види ясно лицето си, като се уверите, че всеки детайл от вашата прическа и грим на едно място.Огледала за грим. ● Въртящи прибиращи огледала за грим на 360 ° : Това е огледало за грим с led осветление може да се върти под всеки удобен ъгъл за лесно гледане без замъгляване. ярки led крушки. ● 1 X/3 X двустранно огледало за грим : Това е стенно огледало има две страни - 1x/3x. Увеличен 3 пъти огледало може да увеличи вашите черти на лицето, което ви позволява да се види ясно лицето си, като се уверите, че всеки детайл от вашата прическа и грим на едно място. ярки led крушки. ● ЗАРЕЖДАНЕ чрез USB : безжична и акумулаторна напълно заредена вградена литиево-йонна батерия може да работи 8-10 часа при нормална ежедневна употреба. ● 1 X/3 X двустранно огледало за грим : Това е стенно огледало има две страни - 1x/3x.Това стенно огледало гарантира, че ще получите като кристално чисто отражение, така и осветяване, имитирующую естествено осветление!.

Клиентите също го харесват..