• Ново
Менструална Топло, Отопляеми Скута Подплата от Болки в гърба с 4 Режима Нива на загряване на Вибриращ Масаж Бърз Електрически Отопление Коремен пояс (Бял)
zoom_in

Менструална Топло, Отопляеми Скута Подплата от Болки в гърба с 4 Режима Нива на загряване на Вибриращ Масаж Бърз Електрически Отопление Коремен пояс (Бял)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Топло топъл - вибрация : Менструалния колан използва двойни вибрационни двигатели с честота до 7000 вибрации в минута, за облекчаване на дискомфорта в гърба (4 показател точка на температура на 4 нива, съответно). За НАМАЛЯВАНЕ на БОЛКАТА : Нагревателен колан е с 90% по-голяма площ за отопление, и за намаляване на менструални спазми и болки в гърба могат да се отопляват няколко зони. Бутон температура : 4 нива, регулатор на температурата, натиснете, за да отворите режим на отопление, натиснете още веднъж, за да затворите, кратко натискане за смяна на нива съответно. Бързо отопление : електрическо отопление на колана, бързо загряване за 3 секунди, може да е ефективно за облекчаване на болки в стомаха, стопли долната част на корема, разсеят студа.При зареждане свети червен светодиоден индикатор, индикатор за пълно зареждане е изключен; мигащи червени led индикатор за недостатъчна мощност.Менструалния колан с подгряване - 4 степени : Менструалния нагревателен колан е оборудван с 4 температурни стъпки и 4 режима на масаж, че ви позволява лесно да регулирате различни температури и режими на вибрация. Бутон на вибрация : от 5 различни режима на вибрация, натиснете, за да отворите вибрациите, натиснете още веднъж, за да затворите вибрациите, кратко натискане, за да промените скоростта.Топло топъл - вибрация : Менструалния колан използва двойни вибрационни двигатели с честота до 7000 вибрации в минута, за облекчаване на дискомфорта в гърба.Параметри : Тип на продукта : електрически ПоясМатериал : Температура на изпичане : 35 ℃-65 ℃ Размер на продукта : приблизително 18x9 см /7,1 x 3,5 инча Източник на захранване : литиева батареяЕмкость батерия : 2500 mah (идва с вградена батерия) Режим на зареждане на Използване : 1. Менструалния топло - бързо отопление : електрическо отопление на колана, бързо загряване за 3 секунди, може да е ефективно за облекчаване на болки в стомаха, стопли долната част на корема, разсеят студа. 4 степени : Менструалния нагревателен колан е оборудван с 4 стъпки за отопление и 4 режима на масаж, че ви позволява лесно да регулирате различни температури и режими на вибрация. Менструалния топло - бързо отопление : електрическо отопление на колана, бързо загряване за 3 секунди, може да е ефективно за облекчаване на болки в стомаха, стопли долната част на корема, разсеят студа.Менструална топло - намаляване на болката : Нагревателен колан е с 90% по-голяма площ за отопление, и могат да се отопляват няколко зони, за намаляване на менструални спазми и болки в гърба.

Item Type:
Electric Heating Belt
Material:
ABS
Heating Temperature:
35℃-65℃
Product Size:
Approx. 18 x 9 cm / 7.1 x 3.5 inch
Power supply:
lithium battery
Battery capacity:
2500 mAh (comes with built-in battery)
Download mode Use:
1. Temperature button:
4 level temperature control, press to open heating mode, press again to close, short press to switch levels, respectively 35℃, 45℃, 55℃, 65℃. (4 lights indicate the temperature of 4 levels, respectively).
2. Double-click to display the power, 4 lights to track the current power slowly flash 5 times. (4 lights indicate power 0%-25%; 25%-50%, 50%-75%, 75%-):
3. Vibration button:
5 vibration modes, press to open vibration, press again to close vibration, short press to change speed.
4. Working indicator:
Turn on heating or vibration, -lasting warm light. :
When charging red LED light is on, fully charged light is off;:
Red LED light of insufficient power flashes.:
Package list:
/>1 x heating belt:
1 x instruction manual:
1 x USB charging cable:

Клиентите също го харесват..