• Ново
YARNOW Поцинкована Кръгла Метална Сервировочный Тава Чиния Jumbo Сервировочный Тава Тава Иконом Дисплей Деревенское Винтажное Украса на Масата на Централно Място за Д?
zoom_in

YARNOW Поцинкована Кръгла Метална Сервировочный Тава Чиния Jumbo Сервировочный Тава Тава Иконом Дисплей Деревенское Винтажное Украса на Масата на Централно Място за Домашния Офис Вечерни Сватбени Сервиране 16,5 см

BGN 17.53

Брой продукти
check Налично

?Място на използване на този вид метален поднос много подходящ за използване в различни случаи може да се използва за съхранение на хранителни продукти, напитки, алкохол и т ? Размер изделия-Размер на 6,5 x 6,5 x 0,59 инча, а теглото е около 5,8 унции / 164,43 г, което е удобно за носене и удобни за използване. ? Много подходящ и за подарък - можете да дадете на този на тавата като самостоятелен предмет или дори да се допълнят с други малки подарочными идеи, за да се създаде идеален подаръчен комплект на housewarming и рожден ден!Това е много сладък и практичен подарък.Опаковката включва 1 х десерт плоча. ? Безопасно сервизно обслужване се дължи На разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. ? Безопасно сервизно обслужване се дължи На разликите между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. ?Ретро дизайн-Метален поднос за сервиране в селски ретро-стил е изработен от висококачествен метал, ретро-матиран дизайн, изглежда много модерно.- Материал : Неръждаема стомана. ?Място на използване на този вид метален поднос много подходящ за използване в различни случаи може да се използва за съхранение на хранителни продукти, напитки, алкохол и т. ? Много подходящ и за подарък - можете да дадете на този на тавата като самостоятелен предмет или дори да се допълнят с други малки подарочными идеи, за да се създаде идеален подаръчен комплект на housewarming и рожден ден!Това е много сладък и практичен подарък., Също може да се използва като фермерите кошници, журнального масичка, поставка за саксия, свещник, който съчетава традиционния и съвременен стил и дизайн.

Клиентите също го харесват..