• Ново
Коледни Чорапи, Съдове от Неръждаема Стомана, Сервировочная Съдове във формата на Звезда, Прибори за хранене, Лъжичка, Снежен човек, Златен, Модерен през Цялата Мал?
zoom_in

Коледни Чорапи, Съдове от Неръждаема Стомана, Сервировочная Съдове във формата на Звезда, Прибори за хранене, Лъжичка, Снежен човек, Златен, Модерен през Цялата Малка Маса за Хранене, Комплект за Малки помещения

BGN 7.37

Брой продукти
check Налично

нПрез цялата комплект за кухненската маса за 4 човека, маса за Хранене, комплект за кръгла маса за 4 човека за по-малко от 300 бр. : Този набор от прибори за хранене, изработени от неръждаема стомана, устойчива на износване и е предназначен за ежедневна употреба.През цялата комплект за кухненската маса за 4 човека, маса за Хранене, комплект за кръгла маса за 4 човека за по-малко от 300 бр. : Този набор от прибори за хранене, изработени от неръждаема стомана, устойчива на износване и е предназначен за ежедневна употреба. Комплект за настолни пътеки за 8 души, Тъкани подложки за сервиране на масата, подложки за сервиране масата за хранене 8.Лесно да се комбинира със съществуващите прибори за хранене, маса за хранене и кръгла малката плота, набор от 8 експлоатирани маси, кръгъл плот, подложка за централната част на маса в селски стил, кръгли малки настолни подови изтривалки на разположение, подови изтривалки на разположение за падането на масата.ФУНКЦИОНАЛЕН : идеален за официални или неформални събития, като например у дома, в хотели, ресторанти, на събирания, партита, сватби, пикник, къмпинг и т.ФУНКЦИОНАЛЕН : идеален за официални или неформални събития, като например у дома, в хотели, ресторанти, на събирания, партита, сватби, пикник, къмпинг и т.Лесно да се комбинира със съществуващите прибори за хранене, маса за хранене и кръгла малката плота, набор от 8 експлоатирани маси, кръгъл плот, подложка за централната част на маса в селски стил, кръгли малки настолни подови изтривалки на разположение, подови изтривалки на разположение за падането на масата. Комплект за настолни пътеки за 8 души, Тъкани подложки за сервиране на масата, подложки за сервиране масата за хранене 8.Лесен за почистване в съдомиялна машина. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря ти!). маса за Хранене, комплект за кръгла маса с 4 до 300 зарядни устройства, 6 кръгли настолни постелки за вътрешно кухненско торцевого на масата, кръгли подложки за инцидента плот и настолна тепиха.Лесен за почистване в съдомиялна машина. маса за Хранене, комплект за кръгла маса с 4 до 300 зарядни устройства, 6 кръгли настолни постелки за вътрешно кухненско торцевого на масата, кръгли подложки за инцидента плот и настолна тепиха. Коледни чорапи Прибори от неръждаема стомана, Звезден вид на сервиране посуда, прибори за хранене лъжица Снежен човек златна старши модерен през цялата малка маса за хранене, комплект за малки помещения Коледни чорапи прибори от неръждаема стомана, звезден вид на сервиране посуда, прибори за хранене лъжица снежен човек златна старши модерен Материал : неръждаема стомана Цвят : както е показано на фигура (поради разлика между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Клиентите също го харесват..