• Ново
LIZEALUCKY 25 бр./опаковане. Черна Гривна За Оцеляване, Компас, Чадър, Въже, Аксесоари, Инструмент За Оцеляване на Открито, Ръчен Компас, Лесен за разпознаване на Посоката ?
zoom_in

LIZEALUCKY 25 бр./опаковане. Черна Гривна За Оцеляване, Компас, Чадър, Въже, Аксесоари, Инструмент За Оцеляване на Открито, Ръчен Компас, Лесен за разпознаване на Посоката на

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Този продукт се отличава с висока чувствителност и точна насока и може да се използва за оцеляване на откритоЛесен за инсталиране конструкция с мека пластмасова катарама отзад е лесен за инсталиране и използване.Той е безопасен за използване и е изработена от безопасни, екологично чисти и неопасни материали.Този продукт се отличава с висока чувствителност и точна насока и може да се използва за оцеляване на открито.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Общ въженият Компасматериал : Пластикцвет : Черныйразмер : прибл.Лесен за пренасяне, вие можете да се носят ги на своя бастун, телескоп, раница, гривна.Лесен за пренасяне, вие можете да се носят ги на своя бастун, телескоп, раница, гривна. малка и красива, тя се използва широко в улични вериги за часа и браслетах от чадър въже. 22 мм / 0,9 инча Опаковка : 25 бр. съдържанието на кутията : 25 х Общ въженият компас. малка и красива, тя се използва широко в улични вериги за часа и браслетах от чадър въже.Той е безопасен за използване и е изработена от безопасни, екологично чисти и неопасни материали.Лесен за инсталиране конструкция с мека пластмасова катарама отзад е лесен за инсталиране и използване.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Umbrella Rope Compass
Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
Approx. 22mm/ 0.9in1 Pack
Package List:
25 x Umbrella Rope Compass

Клиентите също го харесват..